• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2004., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96741

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.11.2004., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Zilupes novada teritorijas plānojumu

Zilupes novada dome informē, ka turpinās darbs pie Zilupes novada teritorijas plānojuma, lai aktivizētu novada iedzīvotāju līdzdalību teritorijas plānošanas procesā un noskaidrotu iedzīvotāju viedokļus par Zilupes novada attīstības jautājumiem, problēmām, tiek veikta iedzīvotāju aptauja. Papildu informāciju un aptaujas anketas var saņemt Zilupes novada domē un Zaļesjes pagastā.
Atbildīgā amatpersona - Helēnā Mitroščenko, Zilupes novada domes priekšsēdētāja. Teritorijas plānojuma izstrādes vadītājs - Andris Rudzinskis.

Paziņojums par Kuldīgas pilsētas Skolas ielas zaļās zonas detālplānojuma
- teritorijas plānojuma grozījumu apstiprināšanu

Saskaņā ar Kuldīgas pilsētas domes 2004.gada 2.novembra lēmumu (prot.nr.19, p.8) apstiprināts Kuldīgas pilsētas Skolas ielas zaļās zonas detālplānojums - teritorijas plānojuma grozījumi kā Kuldīgas pilsētas domes saistošie noteikumi nr.2004/6, un Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojums (29.11.2002.) atzīts par spēku zaudējušu Skolas ielas zaļās zonas detālplānojuma teritorijā.
Iepazīties ar Kuldīgas pilsētas domes saistošajiem noteikumiem nr.2004/6 “Skolas ielas zaļās zonas detālplānojums - Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi” var iepazīties Kuldīgas pilsētas domes ēkā Baznīcas ielā 1, Kuldīgā, informācijas centrā (1.stāvā) pirmdienās no plkst.8 līdz 18, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst.8 līdz 17, piektdienās no plkst.8 līdz 16. Detālplānojums apskatāms arī Kuldīgas pilsētas mājas lapā: www.kuldiga.lv

Paziņojums par Popes pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Popes pagasta padome paziņo, ka, pamatojoties uz padomes 2004.gada 30.jūlija sēdes lēmumu (protokols nr.7, 2.§) tiek uzsākta Popes pagasta teritorijas plānojuma izstrāde.
Plānojuma mērķi:
- pagasta līdzsvarotas un daudzpusīgas attīstības iespēju realizācija, paredzot teritorijas racionālu izmantošanu;
- sabalansēt sabiedrības un privātīpašnieku intereses;
- garantēt pēdējo tiesības izmantot un attīstīt savu īpašumu saskaņā ar teritorijas plānojuma nosacījumiem;
- saglabāt dabas un kultūrvidi.
Atbildīgā amatpersona par plānojuma izstrādi – padomes priekšsēdētāja Ilze Veita.
Apmeklētājus pieņem un ierosinājumus var izteikt pagasta padomē –
pirmdienās no pulksten 9 līdz 16
ceturtdienās no pulksten 10 līdz 18.
Tālrunis uzziņām 3695152.
Rakstiskus priekšlikumus lūdzam adresēt Popes pagasta padomei Ventspils rajonā, LV-3614. Turpmākā informācija tiks publicēta laikrakstā “Ventas Balss” un pašvaldības izdevumā “Pope”.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Pamatojoties uz Stopiņu pagasta padomes 2004.gada 3.novembra sēdes lēmumu nr.97, Stopiņu pagasta padome ir uzsākusi detālplānojuma izstrādi Rīgas rajonā, Stopiņu pagastā, zemesgabalam “Vētras“ (kadastra nr.8096 007 0018). Detālplānojuma projekta izstrādātājs SIA “NAMS” paziņo, ka no 2004.gada 23.novembra līdz 2004.gada 17.decembrim tiek izsludināta detālplānojuma projekta 1.sabiedriskā apspriešana.
Ar detālplānojuma skici var iepazīties Stopiņu pagasta būvvaldes telpās.
Projekta mērķis ir pamatot darījumu objektu apbūves teritoriju. Projekta vadītājs - arhitekts S.Ņikiforovs, sert. nr. 10-0045.
Visas projekta risinājumos ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas līdz 2004.gada 13.decembrim iesniegt projekta izstrādātājam SIA “NAMS” rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu uz adresi: SIA “NAMS”, Palasta iela 7, LV-1050, Rīga vai pa faksu 7221209 ar norādi “Vētras”. Iesniedzot priekšlikumus un ierosinājumus, iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām – pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu; juridiskām personām – reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Detālplānojuma izstrādātājs var neizskatīt iesniegtos priekšlikumus un ierosinājumus, kuri netiks iesniegti noteiktajā kārtībā un termiņā.
Informāciju var saņemt pa tel. 7211076 vai 9149366 (Z.Varts).
Apmeklētāju pieņemšana – otrdienās no plkst. 18 līdz 19 un piektdienās no plkst.16 līdz 17 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālruni.
Turpmākā informācija par detālplānojuma izstrādes procesu tiks sniegta laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze”.

Paziņojums par Umurgas pagasta teritorijas plānojuma
galīgās redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Umurgas pagasta padome paziņo par pašvaldības teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sabiedrisko apspriešanu.
Ar Umurgas pagasta teritorijas plānojumu iespējams iepazīties Umurgas pagasta padomes telpās Cēsu ielā 6, Umurgā, LV-4004, katru darba dienu no plkst. 8 līdz 17 laikā no 16.11.2004. līdz 07.12.2004.
Rakstiski priekšlikumi adresējami vai iesniedzami un paskaidrojumi par teritorijas plānojumu saņemami Cēsu ielā 6, Umurgā, LV-4004, pie A.Baumanes.
Plānojumu paredzēts izskatīt Umurgas pagasta padomes sēdē 08.12.2004. plkst.15.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!