• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apbalvojumiem Tieslietu ministrijas darbiniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96549

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas asamblejas balvas 2004.gada laureātiem

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apbalvojumiem Tieslietu ministrijas darbiniekiem

Trešdien, 17.novembrī, Latvijas Universitātes Mazajā aulā tieslietu ministre Vineta Muižniece vairākiem Tieslietu ministrijas (TM) un tās padotības iestāžu darbiniekiem pasniegs apbalvojumus – “zelta spalvu” un “sudraba spalvu”, TM vadības vārdā paužot atzinību par darba pienākumu priekšzīmīgu un pašaizliedzīgu pildīšanu, ilggadēju, godprātīgu, radošu darbu vai nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tiesību sistēmas attīstībā.
Īpaši izgatavotie spalvaskāti zelta un sudraba krāsā ar iegravētu uzrakstu “Tieslietu ministrija” 17.novembrī tiks pasniegti 15 darbiniekiem. Pieci no tiem saņems I pakāpes TM Atzinības rakstu ar tam pievienoto “zelta” spalvu, vēl desmit saņems II pakāpes Tieslietu ministrijas Atzinības rakstu ar tam pievienoto “sudraba” spalvu.
Ar šo ceremoniju iecerēts aizsākt tradīciju ik gadu apbalvot TM labākos darbiniekus. Lai to nodrošinātu, apstiprināta kārtība, kādā tiek piešķirti apbalvojumi, kā darbojas TM Apbalvošanas padome un kā iesniedzami un izskatāmi ierosinājumi par TM apbalvojumu piešķiršanu.
Ierosinājumus par TM apbalvojuma piešķiršanu Apbalvošanas padomei var iesniegt ministra biroja vadītājs – ministra padomnieks, valsts sekretārs, valsts sekretāra vietnieki, departamentu direktori, patstāvīgo nodaļu vadītāji, kā arī padotībā esošo iestāžu vadītāji.
Saskaņā ar nolikumu Atzinības rakstu un apbalvojumu var piešķirt par ilggadēju un godprātīgu darbu, darba pienākumu priekšzīmīgu un pašaizliedzīgu pildīšanu, nozīmīgu un radošu darbu, nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tieslietu sistēmas attīstībā, kā arī par sadarbības veicināšanu.
Apbalvošanas pasākumā aicināti piedalīties arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

TM Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!