• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzdalību ES Informācijas sabiedrības tehnoloģiju pasākumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96547

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Polijas militārā atašeja atvadu vizīti

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzdalību ES Informācijas sabiedrības tehnoloģiju pasākumā

50 Latvijas pārstāvju piedalās Eiropas Komisijas un Nīderlandes valdības rīkotajā informācijas sabiedrības tehnoloģiju pasākumā “Piedalies savā nākotnē” Hāgā no 15. līdz 17.novembrim. Tas ir 2004.gada lielākais pasākums šajā jomā, kurā piedalīsies ap 4000 dalībnieku no Eiropas, Āzijas, Amerikas un citiem reģioniem.
Latvijas dalību pasākumā koordinē Latvijas Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju asociācija (LITTA).
Informācijas un komunikāciju tehnoloģijas ir viena no prioritārajām Latvijas nozarēm, kurā tiek radīts ap 10% no iekšzemes kopprodukta. Tādēļ Latvija aktīvi piedalās gan pasākuma ietvaros notiekošajā izstādē, gan konferencē.
Konferenci 15.novembrī ar ievaduzrunu satelītpieslēgumā atklāja Latvijas prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. (Runa tiek gatavota publicēšanai “LV”.)
15.novembra pēcpusdienā notika kontaktu dibināšanas sesija “Informācijas sabiedrības tehnoloģiju veicināšana Baltijas valstīs – jaunajās ES dalībvalstīs”. Sesiju atklāja Baiba Laizāne, Latvijas vēstniece Nīderlandē. Sesijas programmā ir vairākas prezentācijas no Latvijas: “Baltijas IS klasteris – reģionālas sadarbības piemērs”, “Sadarbības iespējas IST jomā starp Latviju un citām valstīm”, “Latvia@Pasaule projekts – informācijas sabiedrība visiem”.
Izstādē Latvija ir pārstāvēta stendā “Baltijas pieredze IST nākotnes veidošanā”. Stends veidots IST4Balt projekta ietvaros, kurā Latviju pārstāv partnerorganizācijas LITTA un Rīgas Tehniskā universitāte.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!