• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru kabineta balvas 2004.gada laureātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96539

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Krievijas latviešu biedrību pārstāvju tikšanos

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 Par Ministru kabineta balvas 2004.gada laureātiem

Vakar, 15.novembrī, Ministru kabinetā notika Ministru kabineta balvas pasniegšanas ceremonija, kurā piedalījās Ministru prezidents Indulis Emsis un Ministru kabineta Apbalvošanas padomes locekļi.
Ministru kabinets 26.oktobra sēdē akceptēja Apbalvošanas padomes priekšlikumu un piešķīra gadskārtējo Ministru kabineta balvu: Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķim, profesoram habilitētajam ķīmijas doktoram Edmundam Lukevicam – par izciliem zinātniskiem sasniegumiem silīcija un germānija organisko savienojumu izpētē; Latvijas Zinātņu akadēmijas goda loceklei, teātra zinātniecei mākslas zinātņu doktorei Lilijai Dzenei – par mūža ieguldījumu teātra vēstures pētniecībā un teātra kritikā; korim “Kamēr…” – par izcilu sniegumu kora mākslā; diriģentei Ausmai Derkēvicai – par mūža ieguldījumu kora mākslas attīstībā, Dziesmu svētku kustībā un par Latvijas kultūras popularizēšanu pasaulē; Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenajam loceklim, Vidzemes augstskolas rektoram, profesoram habilitētajam bioloģijas zinātņu doktoram Pēterim Cimdiņam – par nozīmīgu ieguldījumu augstākajā izglītībā un zinātnē.
Ministru kabineta balva tiek piešķirta par nozīmīgiem darbiem vai nopelniem demokrātiskas un tiesiskas Latvijas valsts attīstībā, saimnieciskajā vai sabiedriskajā darbībā vai citās valstij nozīmīgās jomās, to piešķir par darbiem, kas pabeigti iepriekšējā gadā, vai par nopelniem ilgākā laikposmā. Balva ir naudas summa 5000 latu, Goda diploms un krūšu nozīme. Ministru kabineta balvu piešķir kopš 1995.gada, to saņēmuši 35 laureāti.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!