• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.2004., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

05.11.2004., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma Rīgas rajona Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju zemesgabalam “Rudeņi” pirmās redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Sešas nedēļas no publicēšanas notiek Rīgas rajona Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju zemesgabala “Rudeņi’’ detālplānojuma projekta pirmās redakcijas publiskā apspriešana. Plānojuma materiāli apskatāmi no 17.11.2004. līdz 17.12.2004. darba dienās no plkst. 9 līdz 17 un rakstiski priekšlikumi un ierosinājumi apspriešanas laikā iesniedzami Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju Būvvaldē Līvzemes ielā 8, Salaspilī, LV-2169. Neskaidrību gadījumā vērsties Salaspils Būvvaldē vai zvanīt pa tālruni 7981013.

Paziņojums par teritorijas plānojuma grozījumu sabiedrisko apspriešanu

Rušonas pagasta padome, reģ.nr.90000065650, adrese: Preiļu rajons, p.n. Rušona, Aglonas iela 2, LV-5329, informē, ka ir uzsākta aizsprosta-regulatora atjaunošanas ietekmes uz vidi novērtējuma procedūra. Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojs 2004.gada 9.jūlijā, pamatojoties uz Daugavpils reģionālās vides pārvaldes sākotnējo ietekmes uz vidi izvērtējumu un likuma “Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 4., 11. un 14.pantu, pieņēma lēmumu nr.241 par ietekmes uz vidi novērtējuma nepieciešamību.
Paredzētās darbības apraksts: paredzēts atjaunot agrāk darbojošos, bet pēdējos gados nefunkcionējošo aizsprostu-regulatoru uz Jašas upes Kastīres ciemata teritorijā. Aizsprosta-regulatora atjaunošana izmainīs tagadējo ūdens līmeni savstarpēji savienotos ezeros: Jašas, Bicānu, Eikša, Kategrades, Zalvu un Rušona ezerā. Visi minētie ezeri atrodas Rušonas pagasta teritorijā un ir padomes īpašumi.
Ar informāciju par paredzēto darbību, darbības pieteikumu, Daugavpils reģionālās vides pārvaldes sākotnējo izvērtējumu un lēmumu par ietekmes uz vidi novērtējuma nepieciešamību var iepazīties Rušonas pagasta padomē no 2004.gada 10.novembra līdz 2004.gada 30.novembrim un Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojā Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045, tālr. 7321173, e-pasta adrese: http:www.vidm.gov.lv/ivnvb.
Rakstiskus priekšlikumus ietekmes uz vidi novērtējuma programmai lūdzam sūtīt Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojam 20 dienas pēc paziņojuma publicēšanas. Paredzētās darbības sākotnējā sabiedriskā apspriešana notiks 2004.gada 9.decembrī.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!