• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2004., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95887

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

03.11.2004., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Gārsenes pagasta teritorijas plānojuma projekta sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Saskaņā ar Gārsenes pagasta padomes 20.10.2004. lēmumu (prot. nr.10) laikā no š.g. 1.novembra līdz 12.decembrim notiks Gārsenes pagasta teritorijas plānojuma projekta sabiedriskās apspriešanas II posms. Ar plānojuma projektu var iepazīties un priekšlikumus iesniegt Gārsenes pagasta padomē “Akācijās” sekretāres kabinetā, darba laikā no pulksten 9 līdz 12.
Gārsenes pagasta teritorijas plānojuma projekta sabiedriskās apspriešanas sapulce notiks š.g. 8.decembrī pulksten 10 Gārsenes pagasta padomes telpās.

Paziņojums par Barkavas pagasta teritorijas plānojuma uzsākšanu

Saskaņā ar Barkavas pagasta padomes 09.09.2004. (protokols nr.9, 3.§) lēmumu pašvaldības teritorijas plānojuma vadītāja ir priekšsēdētāja vietniece Anna Solzemniece.
Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms notiks četras nedēļas no paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Apmeklētāju pieņemšana un rakstisku priekšlikumu iesniegšana Barkavas pagasta padomē Brīvības ielā 9 darbdienās no pulksten 9 līdz 18.

Paziņojums par Carnikavas pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju

Pamatojoties uz 2000.gada 5.decembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem” 40.punktu, Carnikavas pagasta padome nodod sabiedriskajai apspriešanai Carnikavas pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju no 2004.gada 4.novembra līdz 2004.gada 29.novembrim. Ar to var iepazīties Carnikavas pagasta būvvaldē un Carnikavas pagasta elektroniskajā mājas lapā www.carnikava.lv
Ar paziņojuma publicēšanu tiek uzsākts sabiedriskās apspriešanas trešais posms. Rakstiskus atzinumus un atsauksmes jāiesniedz līdz 2004.gada 29.novembrim Carnikavas pagasta padomei Stacijas ielā 5, Carnikavā, Rīgas rajonā, LV-2163. Apmeklētāju pieņemšanas laiki: pirmdienās no pulksten 8 līdz 12 un no pulksten 13 līdz 18, ceturtdienās no pulksten 10 līdz 12 un no pulksten 13 līdz 18.
Iesniegumos lūdzam norādīt: fiziskām personām – iesniedzēja vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgo adresi un kontakttālruņa numuru, juridiskajām personām – uzņēmuma nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi un kontakttālruņa numuru. Saskaņā ar 2000.gada 5.decembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem” 38.4. punktu Carnikavas pagasta padome neizskatīs ierosinājumus un iebildes, kas nav iesniegti noteiktajā kārtībā un termiņos.
Atbildīgā persona par teritorijas plānojuma izstrādi ir Carnikavas pagasta padomes izpilddirektors Arnis Plots (tālr. 7992242).

Paziņojums par Bērzes pagasta teritorijas plānojuma izstrādes turpināšanu

Bērzes pagasta dome paziņo par Bērzes pagasta teritorijas plānojuma izstrādes turpināšanu (17.05.2004 padomes sēde nr.7, lēmums nr.6) ar mērķi noteikt pagasta teritorijas ilgtspējīgas, līdzsvarotas un daudzpusīgas izmantošanas nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem, paredzot teritorijas racionālu izmantošanu un reglamentējot būvniecības kārtību tajā, sabalansējot privātīpašnieku un sabiedrības intereses.
Ar paziņojuma publicēšanu tiek uzsākts sabiedriskās apspriešanas pirmais posms. Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz š.g. 30.novembrim Bērzes pagasta padomē darbdienās no pulksten 8 līdz 15 vai nosūtīt tos pa pastu (Šķibes ciems 4a, Bērzes pagasts, Dobeles rajons, LV-3727). Ar spēkā esošo attīstības programmu un citiem materiāliem ir iespējam iepazīties Bērzes pagasta padomē.
Iesniegumos lūdzam fiziskām personām norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgo adresi un kontakttālruņa numuru, īpašuma nosaukumu un kadastra numuru, parakstu; juridiskām personām – uzņēmuma nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi, kontakttālruņa numuru, īpašuma nosaukumu un kadastra numuru, parakstu.
Atbildīgā amatpersona par teritorijas plānojuma izstrādi – Bērzes pagasta padomes priekšsēdētājs.
Informācija par projekta sabiedriskās apspriešanas otro posmu, sabiedriskās apspriešanas sanāksmi un teritorijas plānojuma materiālu izstrādi tiks izziņota laikrakstos “Latvijas Vēstnesis”, “Zemgale”, “Tā Dzīvojam”.

Bērzes pagasta padome

Paziņojums par Rucavas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanas uzsākšanu

Rucavas pagasta padome informē, ka, pamatojoties uz padomes 21.07.2004. lēmumu nr.6.4, ir uzsākta Rucavas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšana.
Par teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanu atbildīgā persona – pagasta padomes priekšsēdētājs Jānis Bārdulis.
Sabiedriskās apspriešanas pirmais posms notiks no 20.10.2004. līdz 30.11.2004.
Ar Rucavas pagasta teritorijas plānojumu, attīstības programmu var iepazīties katru darbdienu Rucavas pagasta padomē.
Priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt katru darbdienu Rucavas pagasta padomē.
Sanāksme par teritorijas plānojuma grozījumiem notiks Rucavas pagasta kultūras namā 2004.gada 24.novembrī pulksten 11.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!