• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Starts projektiem par darbinieku kvalifikāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2004., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95770

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 29. oktobrī

Vēl šajā numurā

29.10.2004., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Starts projektiem par darbinieku kvalifikāciju

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) no 1.novembra sāks pieņemt uzņēmumu projektu pieteikumus ES struktūrfondu līdzfinansējuma saņemšanai valsts atbalsta programmā (VAP) “Atbalsts nodarbināto kvalifikācijas celšanai, pārkvalifikācijai un tālākizglītībai”.

Latvijas un Eiropas Sociālā fonda kopējais finansējums šajā programmā līdz 2006.gadam ir vairāk nekā 10 miljoni latu. Šīs VAP mērķis ir atbalstīt komercsabiedrības to darbinieku kvalifikācijas celšanā un pārkvalifikācijā, lai veicinātu darbaspēka produktivitāti un kvalitāti un novērstu bezdarba pieaugumu. Uz atbalstu šīs programmas ietvaros varēs pieteikties visu nozaru komercsabiedrības visā Latvijā.
Maksimālais atbalsta apjoms vienam projektam ir 30 000 latu. Viens atbalsta pretendents šīs programmas ietvaros var saņemt atbalstu ne vairāk kā trim projektiem, projektu pieteikumus iesniedzot secīgi pēc iepriekšējā projekta īstenošanas.
VAP atbalsts paredzēts vispārējai apmācībai, kura nav tieši saistīta ar konkrētā uzņēmuma darbību un kurā iegūtās zināšanas izmantojamas arī citās darbības jomās, un speciālai apmācībai, kas tieši saistīta ar darbinieka iegūto zināšanu izmantošanu konkrētajā uzņēmumā. Programmas ietvaros netiks atbalstīta bakalaura, maģistra un doktora grāda iegūšana.
Ar projektu pieteikumu prasībām var iepazīties internetā www.esfondi.lv un www.liaa.gov.lv, lai saskaņā ar tām gatavotu vai precizētu projektus ES struktūrfondu līdzekļu apgūšanai.

Pēc LIAA informācijas

Uzziņai

No 2004. līdz 2006.gadam LIAA administrēs četras valsts atbalsta programmas uzņēmējiem, kas tiks finansētas no valsts budžeta, Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) un Eiropas Sociālā fonda (ESF) līdzekļiem. Kopējais uzņēmējiem pieejamais budžets šajā periodā ir 95,886 miljoni latu. Trijās no četrām LIAA administrētajām VAP – Atbalsts komercsabiedrības infrastruktūras modernizācijai, Atbalsts jaunu produktu un tehnoloģiju attīstībai, Atbalsts konsultācijām un komercsabiedrību dalībai starptautiskās izstādēs un tirdzniecības misijās – uzņēmēji varēja iesniegt pieteikumus no 12.augusta.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!