• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministrija aicina uz Atvērto durvju dienu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2004., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95684

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zaļais zelts aiz atslēgas

Vēl šajā numurā

28.10.2004., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministrija aicina uz Atvērto durvju dienu

Šodien, 28.oktobrī, no pulksten 12 līdz 14 Tieslietu ministrija (TM) aicina studentus, vidusskolēnus un citus interesentus piedalīties TM Atvērto durvju dienā.
Interesentiem iepriekš jāpiesakās pie Mārtiņa Pankes uz e-pastu martins.panke@tm.gov.lv vai pa tālruni 7036708. Būs ekskursija pa TM ēku Brīvības ielā 36, kur atrodas arī Valsts kancelejas un Augstākās tiesas telpas, saņemot īsu ieskatu ēkas vēsturē. Interesenti varēs paviesoties tieslietu ministres Vinetas Muižnieces un valsts sekretāra Mārtiņa Bičevska kabinetos. Pēc ekskursijas Zaļajā zālē TM amatpersonas stāstīs par institūcijas darba specifiku un šobrīd aktuālajiem jautājumiem.
Tieslietu ministre Vineta Muižniece interesentus informēs par situāciju valsts tieslietu sektorā, nākotnes izredzēm un politiskajām vadlīnijām. Valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis pastāstīs par TM uzbūvi, funkcijām un padotības iestādēm.
Atvērto durvju diena notiek Latvijas Juristu biedrības un TM organizēto Juristu dienu ietvaros, kas Latvijā notiek no 25.līdz 30.oktobrim. Vidusskolēni, studenti un citi interesenti 28.oktobrī var iepazīties ar juristu darbu un speciālistiem uzdot interesējošos jautājumus arī citās ar tiesību regulēšanu saistītās institūcijās Rīgā un citur Latvijā – Satversmes tiesā, Saeimā, Rīgas domē, Uzņēmumu reģistrā, policijas pārvaldēs un visu pakāpju tiesās.

Pēc TM informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!