• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālās bibliotēkas projekta vadītāja kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2004., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95674

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2004.gada 26.oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

28.10.2004., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālās bibliotēkas projekta vadītāja kandidātiem

Kultūras ministrija ir saņēmusi 19 kandidātu pieteikumus Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) projekta vadītāja amata konkursam. No iesniegtajiem pieteikumiem konkursa komisija ir atlasījusi četrus kandidātus, kuri turpina piedalīties pretendentu atlasē.
Vakar, 27.oktobrī, LNB projekta vadītāja amata konkursa komisija ir aicinājusi četrus amata kandidātus uz individuālajām intervijām tālākai izvērtēšanai – Gunti Gaili, Artūru Kanajevu, Zigurdu Magoni un Aigaru Štokenbergu. Pavisam no 19 amata kandidātiem tika izvēlēti 11, kuri atbilda vakances obligātajām prasībām, savukārt četri no tiem turpina sacensību konkursā.
LNB projekta vadītāja amata konkursa komisiju vada Kultūras ministrijas (KM) valsts sekretārs Daniels Pavļuts. Komisijā vēl strādā KM Personāla vadības nodaļas vadītāja Iveta Galzone, LNB direktors Andris Vilks, LNB atbalsta fonda direktore Karina Pētersone un LNB atbalsta fonda valdes loceklis Arvils Ašeradens.
Konkursa komisijai beidzot strādāt, kandidātu novērtēšanas protokoli un atskaites tiks iesniegti sabiedrībai par atklātību “Delna” konkursa atlases procesa izvērtēšanai.
Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta vadītāja amata kandidātam ir nepieciešama akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība un vismaz trīs gadu pieredze vadošā amatā. Sekmīgam kandidātam ir obligāta arī pieredze liela mēroga, nozīmīgu un resursietilpīgu projektu vadībā, kā arī jābūt vismaz divu svešvalodu zināšanām un labām datorlietošanas prasmēm.
Vēlams, lai pretendentam būtu zināšanas par Latvijas un starptautisko būvniecības praksi un pieredze darbā ar valsts vai pašvaldības institūcijām. Tiek prasītas arī zināšanas par informācijas tehnoloģijām un informācijas sabiedrības veidošanu, kā arī labas publiskās runas iemaņas. Patlaban LNB projektu amatu apvienošanas kārtībā vada KM valsts sekretārs Daniels Pavļuts.

LNB projekta biroja informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!