• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar Bosnijas un Hercegovinas ārlietu ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2004., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95523

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ārlietu ministra vizīti Dānijā

Vēl šajā numurā

26.10.2004., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar Bosnijas un Hercegovinas ārlietu ministru

Piektdien, 22.oktobrī, ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Bosnijas un Hercegovinas ārlietu ministru Mladenu Ivaniču, kas bija ieradies darba vizītē Latvijā.
Tikšanās laikā ministri pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar drošību Rietumbalkānu reģionā, un sadarbību ar Eiropas Savienību. Artis Pabriks piedāvāja Latvijas palīdzību pieredzes nodošanā eirointegrācijas procesos, tai skaitā starpparlamentu sadarbības jautājumos, un ierēdņu sagatavošanā ES jautājumos. Ministrs arī aicināja Bosniju un Hercogovinu identificēt papildu jomas, kurās būtu nepieciešama Latvijas pieredze.
Abas amatpersonas vienojās par nepieciešamību noslēgt readmisijas līgumu, kas ļautu sākt sarunas par vīzu režīma liberalizāciju. M.Ivaničs informēja par Bosnijas un Hercegovinas vēlmi ieviest bezvīzu režīmu ar jaunajām ES dalībvalstīm, tai skaitā arī ar Latviju. Sarunas laikā ministri vienojās par nepieciešamību stiprināt sadarbību starptautisko organizāciju ietvaros un aktivizēt iesākto politisko dialogu.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!