• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas jūras reģiona valstu nodokļu administrāciju vadītāju tikšanos Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.2004., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95321

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par gaidāmo kārtību ieceļošanai Jaunzēlandē

Vēl šajā numurā

21.10.2004., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas jūras reģiona valstu nodokļu administrāciju vadītāju tikšanos Rīgā

21. un 22.oktobrī Rīgā risināsies 8.Baltijas jūras reģiona valstu nodokļu administrāciju vadītāju gadskārtējā tikšanās. Konferencē piedalīsies Dānijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Somijas, Vācijas, Islandes un Zviedrijas nodokļu administrāciju vadītāji. Šogad Latvija ir prezidējošā valsts, kuras pienākums ir rīkot konferenci. Tikšanos vadīs Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors Dzintars Jakāns, nodokļu administrāciju vadītāji pārrunās turpmāko sadarbību starp Baltijas jūras valstu nodokļu administrācijām un izvērtēs darba grupu veikumu.
Tikšanās laikā uzklausīs Baltijas jūras reģiona valstu nodokļu administrāciju vadītāju izveidoto darba grupu ziņojumus par paveikto mežniecības, būvniecības un celtniecības kontroles jomā, par risku analīzi Baltijas jūras reģionā un par darba grupas par PVN izkrāpšanu paveikto.
Baltijas jūras reģiona valstu nodokļu administrāciju vadītāji tikšanās laikā vienosies par turpmākajiem sadarbības principiem, uzklausīs nodokļu administrāciju pārstāvju priekšlikumus par jaunu darba grupu veidošanu.
Kopš pirmās Baltijas jūras valstu nodokļu administrāciju tikšanās ir stiprinājusies sadarbība starp valstīm sabiedrības un tirgus aizsardzībā, kā arī sekmējusies cīņa ar nodokļu nemaksāšanu, kurā liela loma ir veiksmīgai un efektīvai sadarbībai starp nodokļu administrācijām.

VID Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!