• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Igaunijas Republikas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.2004., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95317

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents un veselības ministrs, tiekoties ar Anesteziologu un reanimatologu asociācijas pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

21.10.2004., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Igaunijas Republikas vēstnieku

Vakar, 19.oktobrī, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Igaunijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Tomasu Luku.
Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas skar Saeimas priekšsēdātājas I.Ūdres plānoto darbu Eiropas Komisijas komisāres amatā.
Sarunas sākumā I.Ūdre informēja vēstnieku par gaidāmo balsojumu Eiropas Parlamentā (EP) 27.oktobrī – EP deputāti paudīs savu attieksmi pret jauno Eiropas Komisiju. Saeimas priekšsēdētāja arī pastāstīja, ka īsā vizītē Rīgā otrdien uzturas EK prezidents Žozē Manuels Barrozu, kurš plānojis tikties ar mūsu valsts premjerministru.
Igaunijas vēstnieks Latvijā interesējās par I.Ūdres kā nodokļu un muitas komisāres iecerēm, it īpaši nodokļu harmonizēšanas un vienotās muitas ūnijas jautājumos. I.Ūdre vēlreiz akcentēja, ka nav nekāda sakara starp ES struktūrfondu maksājumiem un valstu noteiktajām nodokļu likmēm, kā arī uzsvēra, ka nodokļu bāžu harmonizēšana palīdzēs tiem uzņēmumiem, kuru mātesuzņēmums darbojas vienā valstī, bet muitas uzņēmumi – citās ES valstīs.
Savukārt, runājot par muitas ūniju, tika akcentēts drošības jautājums, tādēļ nepieciešami vienoti kontroles kritēriji un informatīvās datu bāzes, kas garantētu preču kustības drošības nodrošināšanu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!