• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas Biznesa skolai - pirmajai starptautiska akreditācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2004., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94621

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 6. oktobrī

Vēl šajā numurā

06.10.2004., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas Biznesa skolai – pirmajai starptautiska akreditācija

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Rīgas Biznesa skola (RBS) kļuvusi par pirmo valsts izglītības iestādi Latvijā, kas saņēmusi starptautisku akreditāciju. Pagājušās nedēļas nogalē RBS kļuva par pirmo valsts biznesa skolu Austrumeiropā, kas saņēmusi Centrālās un Austrumeiropas menedžmenta asociācijas (CEEMAN) izstrādāto starptautisko kvalitātes akreditāciju.
Jūnija sākumā Rīgā ieradās CEEMAN pārstāvji, pēc kuru ieteikuma RBS saņēmusi beznosacījuma akreditāciju pieciem gadiem.
RBS direktors Jānis Grēviņš par akreditāciju ir gandarīts: “RBS starptautiska akreditācija ne tikai mūs pietuvina mērķim kļūt par Baltijas biznesa izglītības centru, bet ļaus konkurēt ar biznesa skolām Rietumos.”
Akreditācijas gaitā tika augstu novērtēts RBS darbs biznesa vadības maģistra programmu satura, to pasniegšanas un pasniedzēju kvalitātes nodrošināšanā. Akreditācijas komisija ieteica turpmāk lielāku uzmanību pievērst zinātniskā darba veicināšanai un ārzemju studentu piesaistei. Zinātnes laukā pirmie soļi jau ir sperti, ieviešot pirmo Latvijā attālinātās pieejas sistēmu starptautiskajiem biznesa un zinātnes informācijas resursiem.
RBS turpmākie plāni ir turpināt sekot līdzi vadības apmācības starptautiskās attīstības tendencēm, lai arvien tuvinātos pasaulē pazīstamo biznesa skolu kvalitātei un pakalpojumu piedāvājumam. No 1.septembra RBS ir pirmā biznesa skola reģionā, kura ievieš saviem studentiem Hārvarda biznesa skolā izstrādātu karjeras plānošanas sistēmu (Careerleader), kuru lieto liela daļa vadošo pasaules biznesa skolu. Sistēma palīdz studentiem novērtēt savas spējas un intereses, lai rūpīgāk izvēlētos atbilstošāko un veiksmīgāko karjeras ceļu.

Pēc RBS informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!