• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētājas tikšanos ar Kuveitas delegāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.10.2004., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94432

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 30.septembra sēdē

Vēl šajā numurā

01.10.2004., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētājas tikšanos ar Kuveitas delegāciju

Ceturtdien, 30.septembrī, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Kuveitas Nacionālās sapulces Kuveitas un Latvijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāju Alī el Dekubasī un viņa vadīto delegāciju.
Tikšanās laikā pārrunātas divpusējās sadarbības paplašināšanas iespējas.
Viesi patiecās par sirsnīgo un draudzīgo uzņemšanu, ko izjutuši visu vizītes laiku, kā arī daudzpusīgo tās programmu un tikšanās iespējām ar parlamenta augstākajām amatpersonām, komisiju un sadarbības grupas pārstāvjiem. Kuveitas delegācija uzsvēra savu ieinteresētību divpusējo kontaktu padziļināšanā politikas, ekonomikas, kultūras un tūrisma jomā. “Lai gan ģeogrāfiski atrodamies tālu viena no otras, mūsu valstīm ir arī kopīgais, piemēram, mēs dzīvojam vienā laika joslā,” sacīja A. el Dekubasī.
Saeimas priekšsēdētāja norādīja, ka draudzīgās attiecības, kas izveidojušās Kuveitas delegācijas vizītes laikā, sekmēs arī parlamentārās sadarbības intensificēšanos. “Ir tik daudz lietu, kuras varam atrisināt, tikai darbojoties kopā,” sacīja I.Ūdre, akcentējot drošības jautājumu, jo tikai kopīgi iespējams cīnīties pret starptautisko noziedzību un terorismu.
Vēl maz izmantots potenciāls kontaktu uzlabošanai ir tirdzniecībā, kā arī Latvijas kā tranzītvalsts piedāvātās iespējas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!