• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2004., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94360

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

30.09.2004., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Limbažu pilsētas domes teritorijas plānojuma sabiedriskās
apspriešanas otrā posma uzsākšanu

Teritorijas plānojuma otrā posma sabiedriskā apspriešana notiks no 2004.gada 4.oktobra līdz 2004.gada 29.novembrim.
Ar teritorijas plānojuma materiāliem var iepazīties un iesniegt priekšlikumus Limbažu pilsēta domē Baumaņa Kārļa laukumā 1 darbdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegums jāadresē Limbažu pilsētas domei. Iesniegumā fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvietas adrese, juridiskām personām – nosaukums, reģistrācijas numurs un adrese.
Plānojuma sabiedriskās apspriešanas izvērtēšanas sapulce paredzēta 2004.gada 22.novembrī. Par teritorijas plānojuma izstrādi atbildīga ir Limbažu pilsētas domes Teritorijas un attīstības plānošanas speciāliste Dace Stūre, tālr. 4023012.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Pamatojoties uz Babītes pagasta padomes 2004.gada 15.septembra sēdes lēmumu nr.14, 11. un 12.§, Babītes pagasta padome ir uzsākusi detālplānojuma izstrādi Rīgas rajona Babītes pagastā zemesgabalam “Lieknas krogs“ (kadastra nr.8048 003 0111), “Brālīši” (kadastra nr.8048 003 0112), “Jaunzemes” (kadastra nr.8048 003 0159) un “Valsts Bulduru dārzkopības tehnikums” (kadastra nr.8048 002 0046). Detālplānojuma projekta izstrādātājs SIA “NAMS” paziņo, ka no 2004.gada 7.oktobra līdz 2004.gada 25.oktobrim tiek izsludināta detālplānojuma projekta 1.sabiedriskā apspriešana.
Projekta mērķis ir izveidot sabiedriskās apbūves teritoriju ar atbilstošo infrastruktūru. Projekta vadītājs arhitekts – S.Ņikiforovs, sert.nr.10-0045.
Visas projekta risinājumos ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas līdz 2004.gada 25.oktobrim iesniegt projekta izstrādātājam SIA “Nams” rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu, nosūtot tos SIA “Nams” Palasta ielā 7, LV-1050, Rīgā, vai pa faksu 7221209, ar norādi “SALIENA GOLF”. Iesniedzot priekšlikumus un ierosinājumus, fiziskām personām iesniegumā nepieciešams norādīt pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu; juridiskām personām – reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Detālplānojuma izstrādātājs var neizskatīt iesniegtos priekšlikumus un ierosinājumus, kuri netiks iesniegti dotajā kārtībā un termiņos.
Informāciju var saņemt pa tālr. 7211076 vai 9822574 – A.Lācis.
Apmeklētāju pieņemšana – pirmdienās plkst. 18.00–19.00 un piektdienās plkst. 9.00–11.00 SIA “Nams” telpās Palasta ielā 7, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālruni.
Turpmākā informācija par detālplānojuma izstrādes procesu tiks sniegta laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze”.

Paziņojums par detālplānojuma – Attīstības plāna grozījumu izstrādes uzsākšanu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra noteikumu nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” 58.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2004.gada 8.septembrī ir pieņēmusi lēmumu nr.634 “Par detālplānojuma – Attīstības plāna grozījumu izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Talsu šosejā 5, un tam pieguļošajai teritorijai”.
Zemesgabals Jūrmalā, Talsu šosejā 5, saskaņā ar Jūrmalas pilsētas Attīstības plānu atrodas “Dabas pamatnes” teritorijā. Zemesgabals Jūrmalā, Talsu šosejā 5, ir Jūrmalas pilsētas pašvaldību īpašums. Teritorija ir meža zeme.
Projekta mērķis ir izvērtēt zemesgabala attīstības iespējas, paredzot grozīt pilsētas Attīstības plānu, mainot “Dabas pamatnes” (DP) zonējumu uz “Darījumu iestāžu teritorijas” (D) zonējumu. Detālplānojuma projektā izstrādāt meža inventarizācijas projektu un nepieciešamības gadījumā paredzēt meža zemju transformāciju.
Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, katru darba dienu no pulksten 8.30 līdz 17 četru nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, 29.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītāja N.Līča.

Paziņojums par Aizkraukles rajona
Bebru pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Aizkraukles rajona Bebru pagasta padome paziņo par Bebru pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (Bebru pagasta padomes 2004.gada 20.maija sēdes protokols nr.6).
Par teritorijas plānojuma izstrādi atbildīgā persona – Bebru pagasta padomes deputāte Ilze Pabērza. Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikums četru nedēļu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Bebru pagasta padomes ēkā Bebru pagastā, Aizkraukles rajonā, darbdienās no pulksten 9 līdz 17.
Tālrunis 5164275.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!