• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritoriālo plānojumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2004., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94194

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

28.09.2004., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritoriālo plānojumu

Paziņojums par Talsu rajona teritorijas plānojuma grozījumu izstrādi

Saskaņā ar LR “Teritorijas plānošanas likumu”, LR likumu par pašvaldībām”, “Aizsargjoslu likumu”, “Noteikumiem par nacionālās nozīmes lauksaimniecības teritorijām” 10.punkta prasībām un pamatojoties uz Talsu rajona padomes 2004.gada 2.septemba lēmumu nr.61, protokols nr.9, 1.§, ir uzsākta Talsu rajona attīstības programmas un teritorijas plānojuma grozījumu izstrāde.
Talsu rajona attīstības programmas un teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes vadītājs Aivars Lācis, tālr.32 22577, 9274744.
Sabiedriskās apspriešanas pirmais posms noteikts no 2004.gada 1.oktobra līdz 1.novembrim. Iepazīties ar spēkā esošo Talsu rajona plānojumu var katru darba dienu Talsu rajona padomes telpās 201.kabinetā Talsos Kareivju ielā 7, no pulksten 8 līdz 17 (no pulksten 12 līdz 13 – pusdienas pārtraukums). Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumu jāadresē Talsu rajona padomei. Iesniegumā fiziskas personas norāda vārdu, uzvārdu, personas kodu un patstāvīgo adresi, juridiskas personas – nosaukumu, reģistrācijas numuru, adresi.
Sabiedriskās apspriešanas sapulce notiks 2004.gada 15.oktobrī pulksten 16 Talsos, Kareivju ielā 7, mazā zālē. Sīkāka informācija reģionālās attīstības plānošanas nodaļā, tālr. 3222032.

Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvalde paziņo par teritorijas starp Prūšu ielu un Aglonas ielu detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu

Plānojums tiek izstrādāts, pamatojoties uz Rīgas domes 06.07.2004. lēmumu nr.3299. Plānojuma mērķis – noteikt teritorijas izmantošanu un apbūves noteikumus atbilstoši daudzstāvu dzīvojamās apbūves prasībām. Atbildīgā amatpersona - Pilsētplānošanas pārvaldes Detālplānu nodaļas vadītājs. Plānojuma sabiedriskās apspriešanas programma – apspriešanas pirmais posms, kurā tiek savākti izejas dati, apkopota informācija un respondentu priekšlikumi par projektējamo teritoriju, kā arī sagatavots plānošanas uzdevums; apspriešanas otrais posms, kura laikā tiek dota iespēja iepazīties un izvērtēt detālplānojuma 1.redakciju un izteikt savu viedokli sabiedriskās apspriešanas sanāksmē. Plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms noteikts no 28.09.2004. līdz 26.10.2004. Materiālus par plānojumu var apskatīt Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijā un Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā Rīgā, Amatu ielā 4, 1.stāvā (ieeja no Amatu ielas), katru darba dienu. Rakstiski priekšlikumi un sabiedriskās apspriešanas anketas iesniedzamas minētajā laika posmā Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā. Tālr.uzziņām 7012889, 7105800. Informācija par plānojuma sabiedriskās apspriešanas otro posmu tiks publicēta laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “Rīgas Balss”, kā arī ievietota Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta interneta mājas lapā: http://atdep.rcc.lv, izplatīta radio “Rīgas ziņās”, izvietota Rīgas domes vestibilā, Pilsētas attīstības departamentā un Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijā.

Paziņojums par teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Gulbenes rajona Stāmerienas pagasta padome 19.08.2004. sēdē (prot.nr.12/5.p.) ir pieņēmusi lēmumu par teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu.
Par plānojuma izstrādes vadītāju apstiprināts padomes priekšsēdētājs Raitis Apalups, tālrunis 4436772. Priekšlikumus teritorijas plānojumam lūdzam iesniegt rakstiski četras nedēļas pēc publikācijas laikrakstā Stāmerienas pagasta padomē katru darba dienu no pulksten 9 līdz 16.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādi

Tukuma rajona Smārdes pagasta padome 2003.gada 22.decembrī ir pieņēmusi lēmumu “Par detālplānojuma izstrādi saimniecībai “Hermaņi”.
Interesenti ar detālplānojuma 1.redakciju var iepazīties laikā no 20.09.2004. līdz 18.10.2004. katru darba dienu no pulksten 9 līdz 17 Smārdes pagasta padomē.
Visas ieinteresētās personas ar jautājumiem un priekšlikumiem var vērsties Smārdes pagasta padomē. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Tukuma rajona Smārdes pagasta padomei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Smārdes pagasta padome

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanas un sabiedriskās apspriešanas 1.posma uzsākšanu Ogres novada Ogres pilsētas nekustamajam īpašumam “Daugavpils iela 45A”

Ogres novada dome 2003. gada 18.decembrī pieņēmusi lēmumu nr. 24 uzsākt detālplānojuma izstrādi nekustamajam īpašumam “Daugavpils iela 45A” (kad. nr. 7401 006 0133), kā arī sākt sabiedriskās apspriešanas 1. posmu par detālplānojumā risināmajiem jautājumiem. Par atbildīgo amatpersonu pārraudzībai pār detālplānojuma izstrādi apstiprināts Ogres novada domes būvvaldes teritorijas plānotājs U.Apinis. Detālplānojuma mērķis ir pamatot savrupmāju dzīvojamās apbūves un ar to saistītu infrastruktūras objektu izvietošanu un attiecīgi noteikt zemesgabalu sadalīšanu parcelēs. Darbs tiks veikts saskaņā ar Ministru kabineta 2004.gada 30.janvāra “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumiem” (nr.34). Sabiedriskās apspriešanas 1.posms ilgs 6 nedēļas pēc šī paziņojuma publicēšanas. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus minētajā termiņā lūdzu iesniegt Ogres novada domes būvvaldē Brīvības ielā 48, Ogrē, LV-5001.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!