• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 28. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2004., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94177

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Samērot savas spējas ar Eiropas Savienības prasībām

Vēl šajā numurā

28.09.2004., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 28. septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pasniedz akreditācijas vēstules Somijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Pekam Vuoristo, Norvēģijas Karalistes ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Nilsam Ūlavam Stāvasam, kā arī Latvijas vēstniekam Ķīnas Tautas Republikā Jānim Lovnikam.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Veselības ministrijas (VM) valsts sekretārs Uldis Līkops atrodas darba vizītē Briselē, lai iepazītos ar VM atašeja darbu un piedalītos Eiropas Komisijas rīkotajā sanāksmē par reproduktīvās veselības jautājumiem ES.

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs Dreiliņos atklāj divas jaunas dzīvojamās mājas un pasniedz atslēgas pirmajiem dzīvokļu īrniekiem.

Ārlietu ministrijas preses konferenču zālē notiek seminārs par attīstības sadarbību nevalstiskajām organizācijām un plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. Seminārā piedalās Kanādas Starptautiskās attīstības aģentūras (CIDA) pārstāvji – bijusī CIDA prezidente un Otavas universitātes rektore Igeta Labella, bijušais CIDA viceprezidents Džons Robinsons, kā arī bijušais Oficiālās attīstības palīdzības Viduseiropā programmas reģionālais pārstāvis Bratislavā Deivids Čeplins.

Madrides Tirdzniecības un rūpniecības kamera rīko starptautisku semināru “Investīcijas Baltijas reģionos: Latvijā, Lietuvā, Igaunijā”, kurā piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras speciālisti ar prezentāciju par Latvijas investīciju vidi.

Ventspilī, Livonijas Ordeņa pilī, notiek seminārs “Ilgtspējīga tūrisma attīstība pārrobežu reģionā Ventspils-Liepāja-Klaipēda”, ko rīko Ventspils domes Tūrisma informācijas centrs tūrisma uzņēmējiem, plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!