• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts robežas drošības koordinācijas padomes sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.2004., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94149

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2004.gada 23.septembra ārkārtas sēdē

Vēl šajā numurā

24.09.2004., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts robežas drošības koordinācijas padomes sēdi

Vakar, 23.septembrī, Valsts robežas drošības koordinācijas padome uzklausīja Satiksmes ministrijas ziņojumu par kravas autotransporta stāvlaukumu (termināļu) izveidošanas koordinēšanu uz Latvijas un Krievijas robežas.
Padome konceptuāli atbalstīja Terehovas robežkontroles (RKP) punkta attīstības un transportlīdzekļu kustības organizācijas uzlabošanas plānu un vienojās par nepieciešamību veikt papildu zemes teritorijas rezervēšanu perspektīvai RKP paplašināšanai ziemeļu pusē. Nolemts arī uzdot Valsts ieņēmumu dienestam sākt projektēšanas darbus Terehovas RKP modernizācijai, lai uzlabotu kontroles iespējas un novērstu autotransporta rindas uz robežas.
Lai optimizētu autotransporta kustību un radītu priekšnosacījumus kravas autotransporta plūsmu novirzīšanai caur termināļiem (stāvlaukumiem), padome nolēma uzdot atbildīgajām institūcijām sagatavot konkrētus priekšlikumus nepieciešamajiem pasākumiem.
Rezervētajās zemes teritorijās būvniecības darbu saskaņošana netiek pieļauta, bet pārējās teritorijās uzņēmējiem un kompānijām ir iespējas brīvas konkurences apstākļos realizēt savus projektus. Savukārt par šo kompāniju iespējamo iesaistīšanos autotransporta apkalpošanā Terehovas RKP lems atbildīgās institūcijas.
Padome arī uzklausīja un pieņēma zināšanai Valsts robežsardzes sagatavoto ziņojumu par veiktajiem pasākumiem, lai uzlabotu Valsts robežsardzes, Valsts policijas, VID Muitas struktūrvienību un Pārtikas un veterinārā dienesta Sanitārās robežinspekcijas sadarbību valsts robežas drošības jautājumos saskaņā ar Ministru kabineta 01.06.2004. instrukcijā Nr.3 noteiktajiem uzdevumiem.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!