• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.2004., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93961

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.09.2004., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Valmieras rajona Vecates pagasta padome paziņo, ka saskaņā ar 27.05.2004. pagasta padomes 6.sēdes protokola izraksta 14.§ uzsākta teritorijas plānojuma izstrāde.
Teritorijas plānojuma izstrādes vadītājs un atbildīgā amatpersona – Vecates pagasta padomes priekšsēdētājs Igors Korņējevs.
Valmieras rajona Vecates pagasta padome paziņo, ka saskaņā ar 27.08.2004. pagasta padomes 9.sēdes protokola izraksta 11.§ uzsākta teritorijas plānojuma 1.posma sabiedriskā apspriešana.
Termiņš – 4 nedēļas pēc publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Tikšanās ar iedzīvotājiem 2004.gada 29.oktobrī pulksten 12 un apmeklētāju pieņemšana Vecates pagasta padomes zālē 29.10.2004. no pulksten 13 līdz 14.
Iepazīties ar spēkā esošo Vecates pagasta teritorijas attīstības programmu un esošās situācijas karšu materiālu iespējams pagasta padomes darba laikā no pulksten 8 līdz 12 un 13 līdz 17. Turpat interesenti var iesniegt anketas, priekšlikumus un atsauksmes, adrese: p/n Vecate, LV-4211, tālr. 4252636 fakss 4252636, kā arī izmantojot e-pastu: vecates.pag.@valmiera.lv.
Ja vēlaties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumi un atsauksmes iesniedzamas, fiziskām personām norādot adresi, vārdu un uzvārdu, personas kodu, juridiskām personām – nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru.
Pašvaldība var neizskatīt iebildumus un priekšlikumus, kas nav iesniegti noteiktajā kārtībā un termiņā.

Paziņojums par Garkalnes pagasta teritorijas plānojuma izskatīšanu

Š.g. 29.septembrī notiks Garkalnes pagasta teritorijas plānojuma izskatīšana. Garkalnes pagasta padomes sēde notiks pulksten 14 Brīvības gatvē 455, sēžu zālē.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju dome 2004. gada 30. jūlijā ir pieņēmusi lēmumu nr.13, 23.§ “Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu īpašumā “Noras”” (kad. nr. 8031-005-0005), vienlaikus veicot teritorijas plānojuma grozījumus.
Detālā plānojuma mērķis ir izstrādāt minētā īpašuma attīstības priekšlikumu, noskaidrojot iespēju mainīt zemes izmantošanas veidu, kā arī prasības apbūvei.
Uzsākot sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu, kura laikā no š.g.4.oktobra līdz 15.novembrim katrs interesents var rakstiski iesniegt savus priekšlikumus, adresējot tos Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju Būvvaldei Līvzemes ielā 8, Salaspilī. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā jāuzrāda vārds, uzvārds, personas kods un pastāvīgā adrese, bet juridiskām personām – nosaukums, adrese un reģistrācijas nr.
Par sabiedriskās apspriešanas otro posmu un detālo plānojumu apspriešanas vietu un laiku tiks paziņots laikrakstos “Salaspils Vēstis” un “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par Lutriņu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Lutriņu pagasta padome informē, ka, pamatojoties uz LR Ministru kabineta 13.01.2004. noteikumu nr. 34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” 21.1. un 28.1 punktiem, ar 15.07.2004. lēmumu (protokols nr.12, 2.§) tiek uzsākta Lutriņu pagasta teritorijas plānojuma izstrāde.
Teritorijas plānojuma izstrādes vadītājs - padomes deputāts Aivars Kaņeps.
Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms - rakstisku un mutisku priekšlikumu pieņemšana notiks četras nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā.
Apmeklētāju pieņemšana un rakstisku priekšlikumu iesniegšana notiek Lutriņu pagasta padomē darba dienās no plkst. 8 līdz 16. Tālrunis 3831231.
Aicinām iedzīvotājus iesaistīties teritorijas plānojuma izstrādē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!