• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.2004., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93772

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

17.09.2004., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālā plānojuma izstrādi Jēkabpils pilsētā
teritorijai starp Madonas, Varoņu un Rīgas ielu

Ar Jēkabpils pilsētas domes 25.09.2002. lēmumu nr.22 ir uzsākta detālā plānojuma izstrāde Jēkabpils pilsētā teritorijai starp Madonas, Varoņu un Rīgas ielu.
Detālā plānojuma izstrādātājs SIA “NAMS” paziņo, ka tiek izsludināta minētā detālā plānojuma 1.sabiedriskā apspriešana, kas tiek noteikta no 19.oktobra līdz 30.novembrim.
Detālplānojuma mērķi – sakārtot minētā kvartāla atļauto izmantošanu atbilstoši pilsētbūvnieciskajai situācijai un Jēkabpils pilsētas teritorijas plānojuma 1.redakcijai.
Visas detālā plānojuma teritorijas attīstībā ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas 8 nedēļu laikā no šī sludinājuma publicēšanas iesniegt detālā plānojuma izstrādātājam SIA “Nams” rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu uz adresi: SIA “Nams”, Palasta iela 7, LV-1050, Rīga, vai pa faksu 7221209, ar norādi “Pils kvartāls”. Priekšlikumus un ierosinājumus, kas tiks iesniegti pēc norādītā termiņa, detālā plānojuma izstrādātājs var neizskatīt.
Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām – pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttālruni; juridiskām personām – reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttālruni un kontaktpersonu.
Turpmākā informācija par projektu būs Jēkabpils pilsētas avīzēs.
Informāciju var saņemt pa tālr. 7211076 vai 9822574 – Andris Lācis.
Apmeklētāju pieņemšana pirmdienās plkst. 18 līdz 19 un piektdienās no plkst. 9 līdz 11 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālruni.

Paziņojums par Mežāres pagasta teritorijas plānojuma
sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu

Mežāres pagasta padome informē, ka, pamatojoties uz LR MK 13.01.2004. noteikumu nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi”, ar 19.08.2004. lēmumu (protokols nr.11, lēmums nr.25) tiek uzsākts Mežāres pagasta teritorijas plānojuma otrais posms.
Atbildīgā persona ir Veronika Veikšāne.
Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrais posms – rakstisku un mutisku priekšlikumu pieņemšana – notiks sešas nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un “Brīvā Daugava”.
Apmeklētāju pieņemšana un rakstisku priekšlikumu iesniegšana notiek Mežāres pagasta padomē darba dienās no pulksten 9 līdz 16, tālrunis 5274640.

Paziņojums par Gulbenes pilsētas detālplānojuma 1.posma sabiedrisko apspriešanu

Gulbenes pilsētas dome ir pieņēmusi lēmumu, 2004.gada 26.augusta protokola izraksts nr.10, 27.§, “Par detālplānojuma izstrādāšanu”. Detālplānojums jāizstrādā zemesgabalam Kļavu ielā 28B, Gulbenē, un tam pieguļošajām teritorijām.
Projekta mērķis ir izstrādāt detālplānojumu Kļavu ielā 28B kā “Gulbenes pilsētas ģenerālplāna 1998.-2010.” grozījumus.
Minētās teritorijas pašreizējais izmantošanas mērķis ir dabas un apzaļumotā teritorija.
Plānotais izmantošanas mērķis ir komercdarbība (kokaudzētava un tirdzniecības vieta).
Par projekta vadītāju apstiprināts pilsētas domes būvvaldes teritoriālplānotājs Normunds Gaigals.
No 2004.gada 27.septembra līdz 25.oktobrim Gulbenes pilsētas domes telpās sākas “Gulbenes pilsētas ģenerālplāna 1998.-2010.” grozījumu izstrāde teritorijai Kļavu ielā 28B” pirmā posma sabiedriskā apspriešana.
Interesenti ar pašvaldības esošo ģenerālplānu un izstrādājamo projektu var iepazīties Gulbenes pilsētas domē 5.kabinetā pirmdienās un otrdienās no plkst. 9 līdz 17, kā arī citās darba dienās, iepriekš piesakoties pa tālruni 4472113.
Rakstiskus priekšlikumus iesniegt katru darba dienu Gulbenes pilsētas domē Ābeļu ielā 8, Gulbenē, līdz 2004.gada 25.oktobrim.

Paziņojums par Umurgas pagasta teritorijas plānojuma
sabiedriskās apspriešanas otrā posma uzsākšanu

Umurgas pagasta padome paziņo par Umurgas pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrā posma uzsākšanu (padomes 03.09.2004. lēmums, protokols nr.9). Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma projekta materiāliem un sniegt rakstiskus priekšlikumus no š.g. 13.septembra līdz 25.oktobrim darba dienās no 9 līdz 12 Umurgas pagasta padomē (Cēsu ielā 6, Umurgā, LV-4004). Apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās no plkst. 9 līdz 12 un 13 līdz 16. Plānojuma sabiedriskās apspriešanas sapulce paredzēta 22.oktobrī plkst. 15 Umurgas pagasta padomē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!