• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004. gada 7. septembra noteikumi Nr. 780 "Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 15.aprīļa noteikumos Nr.315 "Kārtība, kādā tiek veikti darījumi ar piena kvotām, šo kvotu administrēšanas un kontroles kārtība, kā arī soda naudas aprēķināšanas un iekasēšanas kārtība"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.2004., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93461

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizkraukles novada domes sēdes protokola Nr.9 izraksts

Par Aizkraukles novada domes saistošo noteikumu Nr.11 "Aizkraukles novada teritorijas plānojums 2004.-2013.gadam" apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

10.09.2004., Nr. 144

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 780

Pieņemts: 07.09.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.780

Rīgā 2004.gada 7.septembrī (prot. Nr.52 36.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 15.aprīļa noteikumos Nr.315 "Kārtība, kādā tiek veikti darījumi ar piena kvotām, šo kvotu administrēšanas un kontroles kārtība, kā arī soda naudas aprēķināšanas un iekasēšanas kārtība"
Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 7.panta otro daļu
Izdarīt Ministru kabineta 2004.gada 15.aprīļa noteikumos Nr.315 "Kārtība, kādā tiek veikti darījumi ar piena kvotām, šo kvotu administrēšanas un kontroles kārtība, kā arī soda naudas aprēķināšanas un iekasēšanas kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2004, 69.nr.) šādus grozījumus:

1. Papildināt 19.punktu ar otro teikumu šādā redakcijā:

"Ja piena kvotas īpašnieks miris, persona, kura līdz apstiprināšanai mantojuma tiesībās rīkosies ar ganāmpulku un piena kvotu, iesniedz datu centrā iesniegumu piena kvotas pārvaldnieka statusa saņemšanai, iesniegumā apņemoties neveikt nekādus darījumus ar piena kvotu un pildīt visas saistības attiecībā uz piena kvotu."

2. Izteikt 27.punktu šādā redakcijā:

"27. Piena kvotas pircējs ir atbildīgs par visa nopirktā kvotas apjoma izpildi. Piena kvotu pirkuma darījumus katru kvotas gadu līdz 1.janvārim var veikt:

27.1. ar visu piena ražotājam piederošo kvotu, ieskaitot jau izmantoto kvotas apjomu;

27.2. ar neizmantoto kvotas daļu."

3. Izteikt 31.punktu šādā redakcijā:

"31. Piena kvotas nomas darījumus slēdz līdz kvotas gada 1.janvārim. Darījums ir spēkā attiecīgajā kvotas gadā. Ar nomāto kvotu piena ražotājs nevar veikt nekādus turpmākus darījumus."

4. Papildināt noteikumus ar 41.1punktu šādā redakcijā:

"41.1 Akreditēta piena laboratorija katru mēnesi līdz desmitajam datumam nosūta datu centram pārskatu par iepriekšējā mēnesī veiktajām piena analīzēm, norādot piena pircējus, kas piegādājuši piena paraugus analīzēm, un veikto analīžu skaitu."

5. Izteikt 49. un 50.punktu šādā redakcijā:

"49. No valsts rezerves ražotājam piešķir piena kvotu vai palielina tās apjomu, ja piena ražotāja ganāmpulks ir reģistrēts dzīvnieku un ganāmpulku reģistrā un piena ražotājs ir izpildījis šādu nosacījumu:

49.1. no kvotas gada sākuma ir paplašinājis savu ganāmpulku ar pirmpienēm;

49.2. ir palielinājis pārraudzības ganāmpulka izslaukumu (salīdzinājumā ar iepriekšējo pārraudzības gadu).

50. Piena ražotājam saskaņā ar šo noteikumu 49.punktu no valsts rezerves piešķiramo piena kvotu aprēķina, izmantojot šādu metodiku:

50.1. ja piena kvotu piešķir, pamatojoties uz šo noteikumu 49.1.apakšpunktu:

50.1.1. saimniecības gada vidējo pārraudzības izslaukumu reizina ar pārraudzībā esošo govju skaitu, par kādu ganāmpulks ticis paplašināts, — ja govis ir pārraudzībā;

50.1.2. aprēķinam izmanto valsts vidējo statistisko izslaukumu, — ja govis nav pārraudzībā;

50.2. ja piena kvotu piešķir, pamatojoties uz šo noteikumu 49.2.apakšpunktu, — izslaukuma rādītāju starpību reizina ar pārraudzībā esošo govju skaitu."
Ministru prezidents I.Emsis

Zemkopības ministra vietā — vides ministrs R.Vējonis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!