• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra darba vizīti Gruzijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2004., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93302

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Jonišķu un Dobeles rajona sadarbību

Vēl šajā numurā

08.09.2004., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra darba vizīti Gruzijā

No 7. līdz 10.septembrim Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs atrodas četru dienu darba vizītē Tbilisi, Gruzijā. Vizītes laikā paredzētas vairākas tikšanās ar Gruzijas augstākajām amatpersonām aizsardzības jomā, lai sarunās spriestu par reģiona drošību un divpusējo sadarbību valstu aizsardzības jautājumos.

Trešdien, 8.septembrī, E.Rinkēvičs apmeklēs Gruzijas Valsts kanceleju, lai tiktos ar tās pārstāvjiem, bet Gruzijas parlamentā ar Aizsardzības un drošības komitejas priekšsēdētāju Givi Targamadzi pārrunās aktualitātes drošības jomā. Ārlietu ministrijā valsts sekretārs tiksies ar ārlietu ministra pirmo vietnieku Nikolozu Tabatadzi, lai spriestu par aktualitātēm politiskajā un militārajā situācijā. Gruzijas Aizsardzības ministrijā paredzētās tikšanās laikā E.Rinkēvičs ar aizsardzības ministru Georgiju Baramidzi pārrunās Gruzijas bruņoto spēku attīstības plānus un abu valstu sadarbību aizsardzības jomā.
Ceturtdien E.Rinkēvičs apmeklēs militāro mācību centru Krtsanisi un tiksies ar Aizsardzības politikas un eiroatlantiskās integrācijas departamenta vadītāju Nikolozu Laliašvili.

Aizsardzības ministrijas preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!