• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekas Baltijas valstu satiksmes ministri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2004., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93186

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valkā cer izveidot Vidzemes militāro pūtēju orķestri

Vēl šajā numurā

03.09.2004., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekas Baltijas valstu satiksmes ministri

Vakar Igaunijā tikās trīs Baltijas valstu transporta ministri. Baltijas valstu transporta minis-tru sanāksmē kopā ar Ministru prezidenta biedru, satiksmes ministra pienākumu izpildītāju Aināru Šleseru Satiksmes mi-nistriju pārstāvēja valsts sekretārs Vigo Legzdiņš, Jūrniecības departamenta direktors Aigars Krastiņš un Dzelzceļa departamenta direktors Jānis Eiduks.
Tikšanās mērķis bija pārrunāt dažādus jautājumus, kas skar transporta sektoru, kā arī izvērtēt starptautisko transporta projektu “Via Baltica” un “Rail Baltica” attīstības gaitu.
Sanāksmē notika informācijas un viedokļu apmaiņa par izmaiņām transporta sektora attīstībā pēc Baltijas valstu iestāšanās Eiropas Savienībā, pārrunāta sadarbība jūras pārvadājumu jomā, kā arī kruīzkuģošanas attīstības iespējas Baltijas jūrā. Runāts arī par dzelzceļa nozares attīstību un savstarpējo sadarbību, risinot problēmas, kas skar Baltijas valstu dzelzceļa sliežu savietojamību ar Eiropas standarta platuma sliedēm.
Ministru diskusijās spriests par vienotu pozīciju aizsardzības un drošības pasākumos Baltijas jūrā, kā arī par nepieciešamību atzīt Baltijas jūru par īpaši jutīgu jūras reģionu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!