• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgā sieviešu biznesa līderu sammits. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2004., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93099

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 2. septembrī

Vēl šajā numurā

02.09.2004., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgā sieviešu biznesa līderu sammits

SIEVIETES.PNG (116539 bytes)
Lietišķo sieviešu apvienības prezidente Irīna Pētersone un žurnāliste Regīna Ločmele
Foto: Elmārs Rudzītis

Trīs dienas, no 1.līdz 3.septembrim, Rīgā konferencē pulcējas 100 vadošās darījumu sievietes no septiņām Ziemeļaustrumeiropas valstīm un ASV. Bijusī ASV vēstniece Somijā Bonija Makelvīna Hantere ideju par sieviešu biznesa sammitu aizsāka pirms diviem gadiem Helsinkos, kur Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ierosināja nākamo šādu tikšanos rīkot Rīgā.
Šī 100 biznesa sieviešu tikšanās būs viens no lielākajiem Latvijas un ASV valdību centieniem veicināt sieviešu uzņēmējdarbību un attīstīt biznesa sakarus starp abām valstīm. Projekta mērķis ir ne vien veicināt ekonomisku izaugsmi, kas rada darba vietas un labklājību, bet arī palīdzēt atrast stiprus partnerus, sabiedrotos un draugus.
Divpadsmit Latvijas uzņēmējām pievienosies 38 dalībnieces no Eiropas – trīs no Baltkrievijas, septiņas no Krievijas, astoņas no Ukrainas, septiņas no Lietuvas, 10 no Igaunijas un Somijas. ASV pārstāvēs 50 uzņēmumu vadītājas.
Trīs dienu ilgajā saietā Latvijā dalībnieces apspriedīs visdažādākās tēmas, sākot ar to, “kur ņemt kapitālu biznesam, kad tāda nav”, līdz pat biznesa neveiksmju pārvarēšanai un ceļam uz panākumiem. Sammita dalībnieces piedalīsies pieņemšanās, kuras rīkos Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, ASV vēstnieks Latvijā Braiens Karlsons un ASV Tirdzniecības kamera Latvijā.
Pēc Rīgas sammita, novembra beigās un decembra sākumā, dalībnieces no Eiropas dosies uz ASV, kur tiksies ar savām Amerikas partnerēm un apmeklēs viņu vadītos uzņēmumus. Amerikas posms noslēgsies ar programmu Vašingtonā, kur uzņēmējas piedalīsies seminārā Džordžtaunas universitātē un tiksies ar ietekmīgiem ASV valdības pārstāvjiem.

LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!