• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nāk: "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti. Latvijas Republikas Augstākās padomes stenogrammas" 1. burtnīca Brošēts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2004., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 2 000 000. tūrista plānotu svinīgu sagaidīšanu Latvijā

Vēl šajā numurā

01.09.2004., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nāk: “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti. Latvijas Republikas Augstākās padomes stenogrammas” 1. burtnīca Brošēts

Godātie lasītāji, šodien pasaulē savu drukāto gaitu sāk “Latvijas Republikas Augstākās padomes stenogrammas”. Ar šo 1. burtnīcu sākas Latvijas likumdevēju stenogrammu oficiālā publicēšana saskaņā ar likumu “Par Latvijas Republikas Augstākās padomes deputātu tiesisko stāvokli un pensijām” un 2002. gada 14. oktobrī pieņemtajiem likuma grozījumiem.
Publikācija trīsarpus gadus turpināsies nākamajās 340 burtnīcās (katra sēde savā burtnīcā) un ietvers visas Augstākās padomes sēžu stenogrammas par laiku no 1990. gada 3. maija līdz 1993. gada 5. jūlijam, kas pilnā apjomā līdz šim nav publicētas.
Burtnīcas kā laikraksta organiska daļa iznāks trešdienās un ceturtdienās; “Latvijas Vēstneša” abonenti tās saņems par brīvu, pārējie interesenti varēs iegādāties “Latvijas Vēstneša” Klientu centrā, Bruņinieku ielā 36.
Pirmajā burtnīcā – ziņas par Augstākās padomes Pirmās sesijas deputātiem, kā arī Prezidija, pastāvīgo komisiju, frakciju saraksti. Augstākās padomes 1. sēdes (1990. gada 3. maijā) stenogramma ietver Centrālās vēlēšanu komisijas ziņojumu un Mandātu komisijas ziņojumu par deputātu pilnvarām un atspoguļo Augstākās padomes priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieku un sekretāra ievēlēšanu. Nākamā burtnīca – par vēsturisko 1990. gada 4. maija sēdi un balsojumu par Deklarāciju “Par LR neatkarības atjaunošanu” – iznāks rīt, 2.septembrī.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!