• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apbalvo karavīrus par dalību starptautiskajās misijās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2004., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92816

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atskats vasarā no Katastrofu medicīnas centra puses

Vēl šajā numurā

26.08.2004., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apbalvo karavīrus par dalību starptautiskajās misijās

KARAVIRI2.PNG (125379 bytes)
Aizsardzības ministrs Atis Slakteris sarunājas ar karavīriem pēc piemiņas medaļu “Par piedalīšanos starptautiskajās operācijās” pasniegšanas ceremonijas Ādažos Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

24.augustā 3.reģionālā nodrošinājuma centra bāzē Ādažos apbalvoti karavīri, kuri piedalījušies starptautiskās miera nodrošināšanas misijās. Aizsardzības ministrs Atis Slakteris 105 karavīriem pasniedza piemiņas medaļu “Par piedalīšanos starptautiskajās operācijās”. Deviņi karavīri saņēma apbalvojumu par dalību starptautiskajā miera nodrošināšanas misijā Afganistānā (ISAF), 91 – par dalību misijā Kosovā (KFOR) Baltijas valstu un Dānijas kopīgā projekta dalībai Balkānos (BALTSQN) ietvaros un pieci Militārās policijas karavīri KFOR sastāvā.
Aizsardzības ministrija atgādina, ka kopš šā gada februāra sākuma KFOR BALTSQN karavīri pildīja savus pienākumus daudznacionālās brigādes “Ziemeļaustrumi” sastāvā Mitrevicas apkaimē, pierādot spējas veiksmīgi sadarboties ar NATO un partnervalstu bruņotajiem spēkiem. Starptautiskās miera nodrošināšanas spēku (KFOR) misijas mērķis ir izveidot un uzturēt Kosovā drošu vidi, nodrošināt sabiedrisko kārtību un uzraudzīt, lai tiktu ievērotas vienošanās, kas noslēgtas, izbeidzot konfliktu.

“LV” informācija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!