• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Organizējot pasākumu bērnunamu un aprūpes centru audzēkņiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2004., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92809

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrs, atzinīgi novērtējot Zemessardzes darbību

Vēl šajā numurā

26.08.2004., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Organizējot pasākumu bērnunamu un aprūpes centru audzēkņiem

Vakar, 25.augustā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre un deputāti organizēja pasākumu vairāku Latvijas bērnunamu un aprūpes centru audzēkņiem Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā.

Pasākuma laikā kopā ar Zooloģiskā dārza darbiniekiem tika apraudzīti Zooloģiskā dārza iemītnieki, kā arī doti vārdi nesen dzimušajiem pērtiķu mazuļiem.
Ar neslēptu interesi pasākuma dalībnieki apskatīja dzīvniekus, rāpuļus un putnus, kas mīt mūsu Zooloģiskajā dārzā. Jau neilgi pirms tam bērni tika aicināti domāt un sūtīt iespējamos vārdus mazajiem pērtiķēniem. Par piemērotākajiem atzina Rudzātu speciālās internātskolas audzēkņu piedāvāto Gato pērtiķu puikam un bērnunama “Līkumi” ierosināto Sungu pērtiķu meitenei. Labāko vārdu izdomātājiem Saeimas priekšsēdētāja pasniedza nelielas balvas – sporta piederumus. Savukārt veicināšanas balva – kliņģeris – tika specializētā bērnu aprūpes centra “Veģi” bērniem, jo viņi pērtiķēnus bija uzzīmējuši.
Noslēgumā notika kopīga fotografēšanās, bērni varēja paglaudīt dzīvnieciņus, bet par jautru garastāvokli, neraugoties uz lietaino laiku, rūpējās aktieri Laila un Jānis Kirmuškas.

Saeimas preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!