• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Starptautisks koksnes speciālistu saiets. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2004., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92709

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 23. augustā

Vēl šajā numurā

24.08.2004., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Starptautisks koksnes speciālistu saiets

Kongresu namā Rīgā notiek 8.Eiropas lignocelulozes materiālu un celulozes konference, kas ilgs līdz 25.augustam. Pirmo reizi šis starptautiskais zinātnieku saiets risinās Austrumeiropā.
Konferences iniciatori ir ievērojami koksnes zinātnieki no Francijas, Vācijas un Zviedrijas, kas pirms 14 gadiem ierosināja sarīkot Eiropas koksnes speciālistu tikšanos, lai satuvinātu visu Eiropas reģionu zinātniekus un iesaistītu koksnes izpētē jaunus cilvēkus. Konferences notiek katru otro gadu.
Kā informē pasākuma rīkotāji, Rīgā ieradušies ap 150 zinātnieku no 22 valstīm, ne tikai no Eiropas, bet arī no ASV, Kanādas, Meksikas, Venecuēlas, Japānas un Austrālijas.
Konferences programmā ietverti 29 mutiskie un 109 stendu ziņojumi. Latvijas zinātnieki, kuriem pēdējos gados piepulcējušies arī jaunie speciālisti, iesniedza 15 ziņojumus, un tos visus akcepetēja konferences starptautiskā ekspertīze.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!