• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ASV senatora Džona Makkeina vadītās delegācijas vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2004., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92616

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijā iebraukušo tūristu skaita pieauguma prognozēm

Vēl šajā numurā

20.08.2004., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ASV senatora Džona Makkeina vadītās delegācijas vizīti Latvijā

Šodien, 20.augustā, divu dienu oficiālā vizītē Latvijā ierodas ASV Kongresa delegācija senatora Džona Makkaina vadībā. Delegācijas sastāvā būs arī senatori Sūzana Kolinsa, Lindsejs Greiens un Džons Sanans.
Vizītes laikā ASV senatoru delegācija tiksies ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, ārlietu ministru Arti Pabriku un citām amatpersonām. Tiks pārrunāti Latvijas un ASV sadarbības jautājumi, kā arī abu valstu kopīgās intereses demokrātijas stiprināšanai reģionā.
Sestdien, 21.augustā, notiks ārlietu ministra Arta Pabrika un senatora Džona Makkaina preses konference, kurā plānots pārrunāt

jautājumus par demokrātijas procesiem Baltkrievijā, kā arī Latvijas un ASV iniciatīvas demokrātisko vērtību stiprināšanai kaimiņvalstī.
Snators Dž.Makkains pirms došanās uz Latviju bija plānojis vizīti arī Minskā, bet Baltkrievijas varas iestādes atteica ASV senatoru delegācijas pārstāvjiem iebraukšanas vīzas.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!