• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004.gada 19.augusta ārkārtas sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2004., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92612

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 19.augusta sanāksmē

Vēl šajā numurā

20.08.2004., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 2004.gada 19.augusta ārkārtas sēdē

Pieņemts rīkojums “Par Satiksmes biroja likvidāciju”.
Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likumu un Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas likuma pārejas noteikumiem nolemts likvidēt Finanšu ministrijas pārraudzībā esošo valsts pārvaldes iestādi – Satiksmes biroju.
Finanšu ministram uzdots līdz 2004.gada 27.augustam izveidot biroja likvidācijas komisiju, iekļaujot tās sastāvā Finanšu ministrijas, biroja un Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja pārstāvjus. Ar likvidāciju saistītie izdevumi tiks segti no biroja līdzekļiem.
Biroja ilgtermiņa ieguldījumi un apgrozāmie līdzekļi bez atlīdzības nododami Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojam. Materiālo resursu un skaidrās naudas līdzekļu atlikumu nodošana kasē veicama, sastādot nodošanas – pieņemšanas aktu, ko paraksta biroja likvidācijas komisijas locekļi un apstiprina finanšu ministrs un Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja pilnvarots pārstāvis.
Birojam uzdots nodrošināt dokumentu sakārtošanu un aprakstīšanu līdz tā likvidācijas beigām. Likvidācijas komisijai ar pieņemšanas – nodošanas aktu, ko paraksta biroja likvidācijas komisijas locekļi un apstiprina finanšu ministrs un Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja pilnvarots pārstāvis, biroja dokumenti jānodod Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojam kā biroja mantas, saistību un saistību nodrošinājuma pārņēmējam, kurš normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā nodrošina dokumentu uzkrāšanu, uzskaiti, saglabāšanu, izmantošanu un to nodošanu Valsts arhīvam.
Satiksmes birojam uzdots nodrošināt tā darbības slēguma finanšu pārskatu sagatavošanu un iesniegšanu Finanšu ministrijā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!