• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunu publikāciju veltītu sabiedrības integrāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2004., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92571

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pirmajiem rezultātiem ES maksājumu saņemšanai

Vēl šajā numurā

19.08.2004., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunu publikāciju veltītu sabiedrības integrāciju

Šodien, 19.augustā, ārlietu ministrs Artis Pabriks Reiterna namā atklās Politiskās izglītības fonda projekta “Apmācība, dialogs un piedalīšanās kā etniskās integrācijas veicinātāji” noslēguma pasākumu.
Atklātais sabiedriskais fonds – Politiskās izglītības fonds – uzvarēja Sabiedrības integrācijas fonda konkursā par Eiropas Savienības “Phare” līdzekļu iegūšanu sabiedrības integrācijas projektu īstenošanai. Izglītojošā projekta “Apmācība, dialogs un piedalīšanās kā etniskās integrācijas veicinātāji” ietvaros tika organizēti deviņi semināri Latvijas mazākumtautību skolu skolotājiem, skolēniem un viņu vecākiem Rīgā, Daugavpilī, Liepājā un Ventspilī.
Ārlietu ministrs Artis Pabriks bijis aktīvs lektors šajos izglītojošajos semināros. Viņa semināru prezentācijas par tādām tēmām kā demokrātijas un liberālisma loma, dzimumlīdztiesība, pilsonība, sociālās integrācijas prakse un teorija, kā arī valodas tiesības un valodas politika Latvijā un Eiropas Savienībā apkopotas publikācijā “Izglītības, dialoga un līdzdalības loma sabiedrības integrācijas veicināšanā” latviešu un krievu valodā un tiks izplatīta skolu bibliotēkām kā mācību palīglīdzeklis.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!