• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 19. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2004., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92560

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Taps bērnu drošības standarts

Vēl šajā numurā

19.08.2004., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 19. augustā

Ministru prezidents Indulis Emsis tiekas ar ASV Kongresa pārstāvjiem Džonu Dankanu, Džeriju Kostello, Solomonu Orticu, Klifu Stīrnsu, E.B. Džonsonu, Džonu Miku, Maiklu Kapuano un Henriju Braunu.

Ministru prezidents Indulis Emsis tiekas ar Latvijas lielo pilsētu – Rīgas, Jūrmalas, Jelgavas, Daugavpils, Rēzeknes, Ventspils, Liepājas, Valmieras un Jēkabpils – domju priekšsēdētājiem. Lielo pilsētu vadītāji vēlas pārrunāt grozījumus šā gada valsts budžetā un valsts investīciju programmu 2005.gadam, kā arī Eiropas Savienības finanšu piesaisti pašvaldībām.

Labklājības ministre Dagnija Staķe pēc Čehijas darba un sociālo lietu ministra Zdeneka Škromača ielūguma līdz 22.augustam atradīsies darba vizītē Prāgā.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš tiekas ar Latvijas Pensionāru federācijas pārstāvjiem, lai pārrunātu nozares aktuālākos jautājumus.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietniece Zaiga Liepiņa tiekas ar Šlēsvigas-Holšteinas landtāga delegāciju.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās parlamentārais sekretārs Aleksandrs Brandavs atrodas vizītē Baku, Azerbaidžānā, kur tiekas ar Azerbaidžānas vicepremjeru, diasporas lietu komisijas vadītāju, prezidenta padomnieku diasporas un integrācijas jautājumos, lai pārrunātu diasporu, Eiropas Savienības un ekonomiskās sadarbības jautājumus.

Biznesa augstskolā “Turība” jauniešu konferenci “Jaunieši pilsētai, Latvijai, Eiropai” atklāj Gundars Jirgensons, Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta komitejas priekšsēdētājs.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!