• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Ministru prezidenta vizīti Grieķijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2004., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92437

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Valsts prezidentes vizīti Grieķijā

Vēl šajā numurā

17.08.2004., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Ministru prezidenta vizīti Grieķijā

13.augustā Ministru prezidents Indulis Emsis, sākot vizīti Atēnās, piedalījās Grieķijas Republikas prezidenta Konstantina Stefanopula rīkotajā pieņemšanā par godu valstu un valdību vadītājiem.
Pieņemšanas laikā I.Emsis tikās ar K.Stefanopulu, Grieķijas valdības vadītāju Kostu Karamanlisu, Lielbritānijas premjerministru Toniju Blēru, bijušo ASV prezidentu Džordžu Bušu, Atēnu mēru Doru Bakojani, Atēnu olimpisko spēļu organizācijas komitejas (ATHOC) prezidenti Gjanu Angelopulu–Daskalaki, kā arī ar citu valstu pārstāvjiem. Pieņemšanā piedalījās arī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.
Vakarā Ministru prezidents kopā ar Latvijas delegāciju un pārējo valstu vadītājiem piedalījās olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā Atēnu olimpiskajā sporta kompleksā.

14.augustā I.Emsis piedalījās G.Angelopulas–Daskalaki rīkotajās vakariņās valstu un valdību vadītājiem, kā arī juta līdzi Latvijas sportistu startam.
15.augustā I.Emsis apmeklēja tenisa sacensības, kā arī Latvijas vēstniecības Grieķijā rīkotajā oficiālajā pieņemšanā tikās ar Latvijas olimpisko spēļu dalībniekiem.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!