• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uztic strādāt patstāvīgi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2004., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92425

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 16. augustā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

17.08.2004., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uztic strādāt patstāvīgi

Saskaņā ar Eiropas Komisijas (EK) lēmumu Sabiedrības integrācijas fondam (SIF) piešķirtas decentralizētās administrēšanas tiesības PHARE programmās. Tas nozīmē, ka turpmāk SIF varēs izstrādāt projektu konkursu dokumentāciju, veikt projektu atlasi un izvērtēšanu bez iepriek-šējas saskaņošanas ar EK pārstāvniecību, skaidro SIF direktora vietniece Līga Vecā.
Pirms šā lēmuma pieņemšanas fondā veikts audits un pēc tā atzīta SIF gatavība patstāvīgi administrēt PHARE programmas un pārejas programmā finansētos projektus. Par šo panākumu prieku pauda fonda sekretariāta direktors Nils Sakss: “Esmu gandarīts, ka mūsu kolektīva divu gadu darbs ir vainagojies ar pozitīvu Eiropas Komisijas novērtējumu.” Viņš arī atzīst, ka šis augstais novērtējums uzliek daudz lielāku atbildību turpmākajā darbā.
SIF administrē divus PHARE programmas finansētus projektus – “Sabiedrības integrācijas veicināšana Latvijā” un “Pilsoniskas sabiedrības attīstība Latvijā”.
Pirmajā projektā iecerēts veicināt Latvijā dzīvojošo dažādu tautību pārstāvju savstarpējo sapratni un sadarbību, bet otrā projekta mērķis ir atbalstīt pilsoniskas sabiedrības un tās organizāciju attīstību un stiprināšanu, lai tās varētu efektīvi īstenot pilsoniskas sabiedrības lomu svarīgās politikas jomās.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!