• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs, sveicot Latvijas kara floti 85 gadu jubilejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.08.2004., Nr. 127 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92296

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente, sveicot Latvijas kara floti 85 gadu jubilejā

Vēl šajā numurā

12.08.2004., Nr. 127

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs, sveicot Latvijas kara floti 85 gadu jubilejā

Šogad ar plašiem pasākumiem Latvijas Republikas Jūras spēki atzīmē astoņdesmit piekto gadadienu kopš Latvijas Kara flotes dibināšanas.
Vakar, 11.augustā, Rīgas pasažieru ostā notika Jūras spēku personālsastāva apbalvošanas ceremonija, kurā piedalījās Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji un tika nolasīts aizsardzības ministra apsveikums.
Aizsardzības ministrs Atis Slakteris, atrodoties darba vizītē ASV, nosūtījis Jūras spēku karavīriem apsveikumu, kurā teikts:
“Latvijas Jūras spēku vēsture ir vienlaikus arī Latvijas patriotisma vēsture.(..) Mana un visu bruņoto spēku atbildība ir padarīt Jūras spēkus par ļoti mūsdienīgu un attīstītu floti. Latvijai ir vajadzīgi savi kuģi, mums ir vajadzīga sava teikšana uz jūras! Drosmi un izaugsmi mums visiem!”
Jūras spēku svinīgo pasākumu ietvaros nākusi klajā unikāla Ērika Priedīša grāmata par Latvijas Kara flotes vēsturi, Kara muzejā atklāta fotogrāfiju izstāde, Jūras spēku orķestris ir ierakstījis jaunu kompaktdisku “Uvertīra” un “Latvijas pasts” speciāli šiem svētkiem izgatavojis jubilejas aploksni.

Aizsardzības ministrijas preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!