• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NOTĀRU, TIESU ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.1996., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92274

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS

Vēl šajā numurā

15.08.1996., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Aija Burbecka paziņo, ka 08.08.1996. ALMA OZOLA ir atsaukusi EGILAM BĒTAM izdoto universālpilnvaru, kas apliecināta 02.05.1995. pie zvērinātas notāres Aijas Burbeckas ar reģistra nr. 1842.

 

Pilsonis PĒTERIS KRIEVS, dzīv. Rīgā, K.Barona ielā 96/98, dzīv. 6, atsauc pilsonim ALDIM LIEKNIŅAM, dzīv. Valmieras rajonā, Rūjienā, Ķieģeļu ielā 8, 1996.gada 16.maijā pie Rīgas apgabaltiesas zvērinātas notāres Gitas Anitas Šveides ar reģ. nr. 2318 izdoto pilnvaru nekustamā īpašuma, kas atrodas Valmieras rajonā, Vilpulkas pagastā ar nosaukumu "Kārķēni" (tagad Valmieras rajonā, Vilpulkas un Sēļu pagastā), atgūšanai un lietu kārtošanai ar 1996.gada 12.augustu.

 

Es, zvērināta notāre Ingūna Bobrovska, ar šo paziņoju, ka 07.08.96. ir atsaukta ALEKSANDRA OPESKINA izdotā pilnvara TATJANAI VASECKAI, apliecināta 21.11.95. pie zvērinātas notāres Ingūnas Bobrovskas, reģ. nr.19198.

 

Dzīvs vai miris

Talsu rajona tiesas lietvedībā atrodas pieteikums 1916.gada 11.aprīlī dzimušās LEONTĪNES MILDAS RIEKSTIŅAS {dzimušas Brikmanes) izsludināšanai par mirušu.

Gājusi bojā Otrā pasaules kara laikā.

Visi, kuriem zināma L.M.Riekstiņas atrašanās vieta vai viņas liktenis pēc 1941.gada, aicināti par to paziņot Talsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

 

Talsu rajona tiesas lietvedībā atrodas pieteikums 1912.gada 29.jūnijā dzimušā ALFRĒDA MĀRTIŅA EDUARDA RIEKSTIŅA izludināšanai par mirušu.

Gājis bojā Otrā pasaules kara laikā.

Visi, kuriem zināma A.M.E.Riekstiņa atrašanās vieta vai viņa liktenis pēc 1941.gada, aicināti par to paziņot Talsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā pēc sludinājuma publicēšanas.

 

Izsludināts par mirušu

Ar Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas 1996. gada 11. jūlija spriedumu izsludināts par mirušu ARTEMIJS TEODORA d. CIMMERMANIS, dzim. 1915. gadā Pēterburgā.

 

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta par pils. VOLDEMĀRA UMURA, dzim. 1915. gada 23. jūnijā, izsludināšanu par mirušu. Lūdzam trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas personām, kurām ir zināma viņa atrašanās vieta, par to paziņot tiesai.

 

Jēkabpils rajona tiesā saņēmts pieteikums izsludināt par mirušu OSVALDU RAUTIŅU, dzimušu 1921. gada 3. septembrī, kura pēdējā zināmā dzīves vieta bija Jēkabpils apriņķa Viesītes pilsēta, Kalna ielā 11.

Ja Osvalds Rautiņš nav miris, viņam jāierodas Jēkabpils rajona tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Osvalda Rautiņa atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā pēc sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!