• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NOTĀRU, TIESU ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.08.1996., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92128

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS

Vēl šajā numurā

21.08.1996., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Sarmīte Bumbiere, Noliktavas ielā 5, Rīgā, paziņo, ka TATJANA ČERNIČKO atsaukusi savu pilnvaru VJAČESLAVAM GIRGEĻAM, kuru 1996.gada 2.augustā apliecinājusi zvērināta notāre Sarmīte Bumbiere, Noliktavas ielā 5, Rīgā, un iereģistrējusi ar nr.1546.

 

Laulības līgums

Kuldīgas pilsētas dzimtsarakstu nodaļas laulāto mantisko attiecību reģistrā 1996. gada 7. augustā ar reģistra nr.6 ir reģistrēts ANDRA RAČKO un INTAS RAČKO, abi dzīvo Kuldīgā, Ventspils ielā 91, laulības līgums.

 

1996.gada 13.augustā Daugavpils dzimtsarakstu nodaļā ar reģistra nr.6 reģistrēts ALEKSANDRA PETROVA un IRINAS PETROVAS (abi dzīvo Daugavpilī, Cietokšņa ielā 48—10) laulības līgums.

Aleksandrs Petrovs

Kuldīgas pilsētas dzimtsarakstu nodaļas laulāto mantisko attiecību reģistrā 1996.gada 12.augustā ar reģistra nr.7 ir reģistrēts RAIMONDA JANSONA, dzīvojoša Kuldīgā Smilšu ielā 1—9, un LĪGAS JANSONES, dzīvojošas Kuldīgā, 1905.gada ielā 14—9, laulības līgums.

 

Dzīvs — vai miris

Preiļu rajona tiesā saņemts Jāņa Briča pieteikums izsludināt par mirušu IZIDORU BRICI, dzim. 1908. gadā.

Lūdzam visas personas, kurām būtu kādas ziņas par Izidora Briča atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš sludinājuma publicēšanas.

Tiesas priekšsēdētājs J.Svikliņš

 

Izsludināts par mirušu

Liepājas rajona tiesvedībā atrodas pieteikums par MIERVALŽA SPIRĢA, dzim. 1929.gada 29 jūnijā, izsludināšanu par mirušu.

Ja minētā persona nav mirusi vai arī kādam ir zināma viņa atrašanās vieta, lūdzu par to paziņot Liepājas rajona tiesai trīs mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas.

 

Alūksnes rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ALEKSANDRU BRIEDIŅU, dzimušu 1899.gada 23.jūnijā Mālupes pagastā.

Ja Aleksandrs Briediņš nav miris, viņam jāierodas tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta Alūksnes rajona tiesai.

Lūdzam personas, kurām ir kādas ziņas par A.Briediņa atrašanās vietu vai viņa nāvi, paziņot par to tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!