• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 29. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2004., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91717

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzsākta tiesvedība par "zaļās karotītes" izmantošanu

Vēl šajā numurā

29.07.2004., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 29. jūlijā

Ministru prezidents Indulis Emsis atrodas darba vizītē Alūksnē.

Notiek valsts sekretāru sanāksme.

Paredzēta ārlietu ministra Arta Pabrika tikšanās ar Latvijas tieslietu ekspertu Uldi Ķini un ar Krievijas vēstnieku Igoru Studeņņikovu, lai pārrunātu sadarbības jautājumus. Paredzēts tikties arī ar Velsas Nacionālās asamblejas konservatīvās frakcijas vadītāju Nikolasu Bornu, par Eiropas Savienības monetārās politikas, izglītības, sociālās un reģionālās politikas jautājumiem.

Labklājības ministre Dagnija Staķe atrodas darba vizītē Ludzas un Krāslavas rajonā. Viņai paredzēta tikšanās ar pilsētu domes pār

stāvjiem un citiem speciālistiem, lai runātu par aktuālajiem sociālajiem jautājumiem.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš kopā ar Veselības ministrijas pārstāvjiem viesojas Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes Eksperimentālās medicīnas centrā, kur iepazīstas ar centra piedāvātajām iespējām topošajiem speciālistiem.

Latvijā vienas dienas vizītē uzturas Vācijas federālais finanšu ministrs Hanss Aihels un tiekas ar finanšu ministru Oskaru Spurdziņu, lai apspriestu uzņēmumu ienākuma nodokļa politiku Eiropas Savienībā (ES) un dalībvalstīs, ES struktūrfondu izmantošanu, ekonomisko situāciju eiro zonā, kā arī Latvijas un Vācijas līdzšinējo divpusējo sadarbību.

Viļņā norisinās Baltijas valstu sanāksme Eiropas Savienības (ES) finanšu līdzekļu koordinācijas jautājumos. Latviju sanāksmē pārstāv Finanšu ministrijas ES fondu departamenta direktore Iveta Baltiņa un direktores vietnieks Krišjānis Veitners.

Liepājas rajona Bernātos “Sorosa fonda Latvija” īstenotajā projektā “Piedalies un ietekmē!” notiek bērnu nometne “Pilsonis”, kurā viesojas īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!