• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.2004., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91485

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.07.2004., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

LG KONKURSS.PNG (46755 bytes)

 

Konkurss

Mālpils internātpamatskola izsludina atklātu konkursu
par ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu 2004./2005. mācību gadā
Konkursa nolikumu pretendenti var saņemt Mālpils internātpamatskolā Pils ielā 14, Mālpilī, Rīgas rajonā, LV-2152, pie lietvedes līdz 2004.gada 14.augustam darba dienās no pulksten 9 līdz 16.
Nolikumu var nosūtīt pa pastu vai elektronisko pastu.
Konkursa piedāvājums jāiesniedz vai jānosūta pa pastu ierakstītā vēstulē, adrese: Mālpils internātpamatskola, Pils iela 14, Mālpils, Rīgas rajons, LV-2152, līdz 2004.gada 15.augustam pulksten 13.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei reģionālajā radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Ventspilī ir saņemts piedāvājums no SIA “RS Media”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “RS Media”, reģistrācijas nr.40003665305, juridiskā adrese: Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 9, LV-1010. SIA “RS Media” dalībnieki ir Ivars Laimonis Embrekts ar 20 000 daļām, Baiba Vāvere ar 20000 daļām, Edijs Akolovs ar 10 000 daļām.
Dalībnieka SIA “RS Media” vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Ventspils pilsētas un apkārtējo apdzīvoto vietu iedzīvotāji un formāts – muzikāli informatīva programma ar Latvijas un ārzemju mūziku. Programmas nosaukums – “Radio Skonto Ventspils”. 69% programmas raidlaika aizņems retranslēta “Radio Skonto” mūzikas programma; vismaz 30% raidlaika – Ventspilī sagatavoti informatīvi izklaidējoši raidījumi, paredzēti Ventspils pilsētas un rajona iedzīvotājiem, tajā skaitā 7% - ziņas; 5% - izklaide; 2% - sports; 4% - informācija; 2% - māksla un kultūra; 1% - izglītība un zinātne. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 75% no kopējā raidlaika apjoma. Ziņu raidījumos plānots iekļaut Ventspils pilsētas un rajona, apkārtējo rajonu un nacionāla mēroga sabiedrisko, ekonomisko, kultūras un sporta aktuālo notikumu atspoguļojumu un intervijas. Informācija ziņu raidījumiem tiks veidota sadarbībā ar Ventspils domi, Ventspils rajona padomi, vietējiem laikrakstiem un rajona pagastu periodiskiem izdevumiem.
Dalībnieka SIA “RS Media” iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā raidorganizācijas darbība tiks nodrošināta ar dalībnieka pamatkapitālu Ls 50 000, kā arī ar SIA “Radio Skonto” ilgtermiņa aizdevumu Ls 10000.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei reģionālajā radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Ventspilī saņemts piedāvājums no sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Ventspils novada laikraksta “Ventas Balss” redakcija” (SIA “Ventas Balss”).

Ziņas par dalībnieku: SIA “Ventas Balss”, reģ.nr.41203000822, juridiskā adrese: Ventspils, Saules iela 10, LV-3601. Vienīgais dalībnieks: Mihails Soifers.
Dalībnieka SIA “Ventas Balss” iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Ventspils pilsētas un rajona iedzīvotāji un formāts – ziņas, informējoša un izklaidējoša rakstura raidījumi par Ventspils novada un Latvijas aktualitātēm. Programmas nosaukums – “Radio “Ventspils””. 50% programmas raidlaika aizņems mūzika; 4% - izklaide; 2% - sports; 10% - ziņas; 10% - informācija; 1% - māksla un kultūra; 2% - izglītība un zinātne; 1% - reliģija. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 50% no kopējā raidlaika apjoma. Programmas mērķis: Ventspils pilsētas un rajona iedzīvotāju (gan latviešu, gan citu tautību pārstāvju) informēšana par Ventspils novada un Latvijas aktualitātēm – ziņas, informējoši un izklaidējoši raidījumi. Plānots veidot raidījumus, kas veicinās Ventspils rajona iedzīvotāju integrāciju un savstarpēju sapratni. Iecerēta cieša sadarbība ar valsts un pašvaldības institūcijām, diskusijas tiešajā ēterā un klausītāju iesaistīšana.
Dalībnieka SIA “Ventas Balss” iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks ieguldīs savas līdzšinējās komercdarbības gaitā iegūtos līdzekļus.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei reģionālajā radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Ventspilī ir saņemts piedāvājums no fiziskas personas – Zigmunda Zajančkovska.

Ziņas par dalībnieku: Zigmunds Zajančkovskis, adrese: Talsu rajons, Mērsraga pagasts, Upesgrīva, Upeskrasti.
Dalībnieka Z.Zajančkovska iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autors konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Ventspils pilsētas un rajona iedzīvotāji (programma orientēta uz plašu klausītāju loku, neakcentējot noteiktas vecuma grupas) un formāts – informatīvi izklaidējoša programma. Programmas nosaukums – “Radio VentFM”. 70% programmas raidlaika aizņems mūzika; 4% - izklaide; 5% - ziņas; 5% - informācija; 3% - māksla un kultūra; 1% - izglītība un zinātne. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 60% no kopējā raidlaika apjoma. 70% raidlaika aizņems citu raidorganizāciju un neatkarīgo producentu veidoti raidījumi. Programmā plānots piedāvāt klausītājiem plašu un aktuālu informāciju par esošiem un gaidāmiem notikumiem Ventspils pilsētas un apkārtnes sabiedriskajā, ekonomiskajā, kultūras un sporta dzīvē, pārraidot ziņu izlaidumus, intervijas, tematiskos raidījumus. Raidorganizācija plāno informatīvi atbalstīt pilsētā notiekošos pasākumus, veidot reportāžas, aicināt uzstāties studijā sabiedrībā pazīstamus cilvēkus. Būtiska vieta būtu arī ziņām par notikumiem visā Latvijā un ārvalstīs. Līdz 40% no kopējā raidlaika plānots veidot ziņu blokus un informatīvos raidījumus angļu un krievu valodās. Programmu veidošanā plānots iesaistīt Ventspils augstskolas studentus.
Dalībnieka Z.Zajančkovska iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks ieguldīs savus personīgos naudas līdzekļus Ls 40 000.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei reģionālajā radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Ventspilī ir saņemts piedāvājums no SIA “Super FM Kuldīga”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “Super FM Kuldīga”, reģistrācijas nr.46103003758, juridiskā adrese: Rīga, Elijas iela 17, LV-1050. Dalībnieki: Dainis Vizbelis (194 daļas), Zigrīda Daļa Jurēviča (194 daļas), Uģis Polis (79 daļas), Ričards Zakss (78 daļas).
Dalībnieka SIA “Super FM Kuldīga” vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Ventspils rajona iedzīvotāji vecumā līdz 30 gadiem un muzikālais formāts – European Hit Radio. Programmas nosaukums – “Eiropas Hitu Radio Ventspils”. 50% programmas raidlaika apjoma aizņems mūzika; 25% - Ventspils pilsētas un tās apkārtējo apdzīvoto vietu ziņas un informatīvi raidījumi par sociālajiem, ekonomiskajiem un kultūras tematiem; 5% - ziņas; 2,5% - izklaide. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 75% no kopējā raidlaika apjoma. Ap 30% programmas raidījumu ietvers jauniešiem būtisku informāciju, kas taps sadarbībā ar valsts un pašvaldību iestādēm. Programmas individualitāti un reģionālo piesaisti veidos īpaši producēti vietēja rakstura informatīvi raidījumi, kas tiks veidoti sadarbībā ar Ventspils rajona laikrakstiem. Tiks veidoti vietēja rakstura izklaidējoši raidījumi: klausītāju Top 40, veltījumu koncerts, klausītāju viedokļi, dažādi konkursi.
Dalībnieka SIA “Super FM Kuldīga” iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks ieguldīs savus naudas līdzekļus Ls 15 500.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei reģionālajā radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Jelgavā ir saņemts piedāvājums no fiziskām personām – Ivara Laimoņa Embrekta, Baibas Vāveres un Edija Akolova.

Ziņas par dalībnieku: Ivars Laimonis Embrekts, adrese: Rīga, Dzirnavu iela 73-7, LV-1011; Baiba Vāvere, adrese: Sigulda, Saulgriežu iela 16, LV-2150, Edijs Akolovs, adrese: Rīga, Pulkveža Brieža iela 9-1, LV-1010.
Dalībnieku I.L.Embrekta, B.Vāveres un E.Akolova iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Jelgavas un apkārtējo rajonu iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 50 gadiem un formāts – ārzemju un latviešu mūzika un informatīvi izklaidējoši raidījumi. Programmas nosaukums – “Radio Melodija”. 69% programmas raidlaika aizņems mūzika; 5% - izklaide; 8% - ziņas; 3% - informācija; 2% - māksla un kultūra; 3% - izglītība un zinātne. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 75% no kopējā raidlaika apjoma. Ziņu raidījumos tiks iekļautas Jelgavas, apkārtējo rajonu un nacionāla mēroga sabiedrisko, ekonomisko un kultūras jomu aktualitātes. Tiks veidoti raidījumi par Latvijas Lauksaimniecības Universitātes un citu augstskolu aktualitātēm, kuru veidošanā iesaistīs Jelgavā studējošos jauniešus. Informācija ziņu raidījumiem tiks gatavota sadarbībā ar Jelgavas domi un Jelgavas rajona padomi, ar vietējiem laikrakstiem “Zemgales Ziņas”, “Jelgavas Rīta Avīze”, “Novaja Gazeta” un Jelgavas rajona pagastu periodiskiem informatīviem izdevumiem, kā arī ar vietējo televīziju žurnālistiem. Mūzikas formātā plānots izvēlēties tādu populāras latviešu un ārzemju mūzikas žanru, ko pašlaik šajā reģionā nepiedāvā.
Dalībnieku I.L.Embrekta, B.Vāveres un E.Akolova iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieki ieguldīs savus personīgos naudas līdzekļus Ls 5 000 jaunizveidotās raidorganizācijas pamatkapitālā un piesaistīs ilgtermiņa aizdevumu no SIA “Radio Skonto” Ls 10000, kā arī nepieciešamības gadījumā pašu dalībnieku izsniegtus privātus aizdevumus.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei reģionālajā radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Jelgavā ir saņemts piedāvājums no fiziskām personām – Uģa Poļa un Ričarda Zaksa.

Ziņas par dalībnieku: Uģis Polis, adrese: Rīga, Etnas iela 6 -31, LV-1012; Ričards Zakss, adrese: Jūrmala, Dārza iela 54, LV-2008.
Dalībnieku U. Poļa un R. Zaksa iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Jelgavas pilsētas un apkārtnes iedzīvotāji vecumā no 12 līdz 34 gadiem un muzikālais formāts – European Hit Radio. Programmas nosaukums – “Eiropas Hitu Radio Jelgava”. 50% programmas raidlaika aizņems mūzika; 25,5% - informatīvi raidījumi par sociāliem, ekonomiskiem, izglītības, kultūras un citiem tematiem Jelgavā un tās apkārtnē; 3% - ziņas; 5% - izklaide; 1,5% raidījumi par Latvijas Lauksaimniecības Universitātes studentu dzīves aktualitātēm. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 75% no kopējā raidlaika apjoma. Ap 20% programmas raidījumu ietvers jauniešiem būtisku informāciju, kas taps sadarbībā ar valsts un pašvaldību iestādēm. Programmas individualitāti un reģionālo piesaisti veidos īpaši producēti vietēja rakstura informatīvi raidījumi, kas tiks veidoti sadarbībā ar Jelgavas domi un LLU. Tiks veidoti vietēja rakstura izklaidējoši raidījumi: klausītāju Top 40, veltījumu koncerts, klausītāju viedokļi, dažādi konkursi.
Dalībnieku U. Poļa un R. Zaksa iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieki U. Polis un R. Zakss ieguldīs savus personīgos naudas līdzekļus Ls 16 700.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei reģionālajā radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Jelgavā ir saņemts piedāvājums no SIA “Solergo”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “Solergo”, reģistrācijas numurs 50003652711, juridiskā adrese: Rīga, Grēcinieku iela 20, LV-1050. Dalībnieki: Jānis Leja (50 daļas) un Oskars Švāns (50 daļas).
SIA “Solergo” iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras programmas mērķauditorija būtu Jelgavas pilsētas un rajona iedzīvotāji; formāts – latviešu un ārzemju populārā mūzika; informatīvi, izklaidējoši, kultūras raidījumi un diskusijas. Programmas nosaukums – radio “Zaļais vilnis”. 65% programmas raidlaika aizņems mūzika un izklaide: populāra latviešu mūzika, popmūzika un rokmūzika, ārzemju mūzika, mūzikas jaunumu apskats jauniešu raidījumos, alternatīvā mūzika, muzikāli raidījumi ar repertuāru pēc klausītāju izvēles, muzikāli-izklaidējoša programma ar konkursiem un neparastu notikumu stāstiem, veidota sadarbībā ar klausītājiem; 10% - ziņu raidījumi, raidīti katru pusstundu; 10% - izglītība un zinātne: ziņas, apskati par Latvijas Lauksaimniecības Universitātes fundamentāliem un lietišķiem pētījumiem, pārraides par LLU mācībspēku un studentu ieguldījumu lauksaimniecības attīstībā; 2% - informācija par gaidāmiem notikumiem Jelgavas pilsētā un rajonā; 3% - raidījumi par mākslu un kultūru: reportāžas no mākslas un kultūras pasākumiem Jelgavas pilsētā un rajonā, raidījumi par vietējiem māksliniekiem un kultūras darbiniekiem; 3% - reliģija: diskusiju raidījumi par morāli ētiskām vērtībām. Raidlaika apjoms latviešu valodā 100% no kopējā raidlaika apjoma. 50% no raidlaika paredzēts izmantot citu raidorganizāciju un neatkarīgo producentu veidotus raidījumus. Paredzēts veidot sadarbību ar citām komerciālām raidorganizācijām, retranslējot to interesantākās muzikālās un publicistikas programmas.
Dalībnieka SIA “Solergo” iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā SIA “Solergo” programmas radio “Zaļais vilnis” finansēšanai iesaistīs šādus līdzekļus: SIA “Solergo”, SIA “Vitesan” un SIA “Tekstiliana” komercdarbības rezultātā gūtos ienākumus; Jelgavas pilsētas domes materiālo ieguldījumu (telpas); Latvijas Lauksaimniecības Universitātes materiālo un organizatorisko ieguldījumu (telpas, profesoru un studentu radošo potenciālu); ienākumus no reklāmas laika pārdošanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!