• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2004., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91065

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

14.07.2004., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Subates pilsētas ar lauku teritoriju
teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Subates pilsētas dome 2004.gada 31.maijā pieņēma lēmumu, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Subates pilsētas ar lauku teritoriju teritorijas plānojuma izstrāde. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēta domes priekšsēdētāja Sofija Glūmāne.
Subates pilsētas ar lauku teritoriju teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgtspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgas dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts četras nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskos priekšlikumus var iesniegt Subates pilsētas domē Subatē, 1.Maija ielā 1, vai pa pastu (LV-5471) ar norādi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Subates pilsētas ar l/t teritorijas plānojumam”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Subates pilsētas domē 1.Maija ielā 1, katru darba dienu no plkst.9 līdz 16.
Tālrunis 54-65231, 54-65392, fakss 54-65231, e-pasts: subatesdome@apollo.lv

Paziņojums par būvniecības publisko apspriešanu
dzīvojamai mājai Raunas pagastā, “Mārtinsonos”

Raunas pagasta padome 30.06.2004., sēdes protokols nr.7, punkts 3.16.2., pieņēmusi lēmumu par dzīvojamās mājas būvprojekta priekšlikuma Raunas pagasta “Mārtinsonos” nodošanu publiskai apspriešanai.
Publiskās apspriešanas laiks no 19.jūlija līdz 16.augustam.
Ar būvniecības ieceres publiskās apspriešanas materiāliem var iepazīties Cēsu rajonā, Raunas pagastā, Raunā, Vidzemes ielā 2, Raunas pagasta padomē, katru darba dienu no pulksten 9 līdz 17.
Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana Cēsu raj., Raunas pag., Raunā, Vidzemes ielā 2, Raunas pagasta padomē, katru darba dienu no pulksten 9 līdz 17.

Paziņojums par Dāviņu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Dāviņu pagasta padome 2004.gada 26.maijā, sēdes protokols nr.5., 5.p. pieņēma lēmumu par teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu. Par plānojumu atbildīgā amatpersonas ir Līvija Šarķe. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš - no 2004.gada 15.jūlijā līdz 30.septembrim.
Teritorijas plānojuma izstrādei nepieciešamie materiāli no 2004.gada 15.jūlija līdz 30.septembrim apskatāmi Dāviņu pagasta padomē Raiņa ielā 1, Dāviņos, Bauskas rajonā, katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16.
Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana Dāviņu pagasta padomē Raiņa ielā 1, Dāviņos, Bauskas rajonā, pirmdienās un trešdienās no pulksten 9 līdz 12.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!