• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzklausot viedokļus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2004., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90959

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 8.jūlijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

09.07.2004., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzklausot viedokļus

Rīgas domes Labklājības departamenta speciālisti, meklējot risinājumu, kā samazināt nepamatotu ātrās palīdzības izsaukumu skaitu, rīko telefonakciju “Palīdzi “ātrajiem” palīdzēt!”.

Telefonakcijas mērķis ir uzzināt rīdzinieku viedokli par to, “kas ir jādara, lai samazinātu nepamatotu ātrās neatliekamās medicīniskās palīdzības izsaukumu skaitu Rīgā”.
Rīdzinieki tiek aicināti zvanīt uz Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas tālruni 80 05 055 katru dienu no pulksten 9 līdz 16. Telefonakcija sākas šodien un noritēs vienu nedēļu.

Departaments norāda, ka Rīgā ir izveidojusies paradoksāla situācija, kad katrs trešais ātrās palīdzības izsaukums patiesībā ir ģimenes ārsta piederības jautājums. Katra izsaukuma minimālās izmaksas ir no 12 līdz 20 latiem.
Kā jau rakstījām “Latvijas Vēstneša” 7.jūlija laidienā, Rīgas domes Sociālo jautājumu komiteja noraidījusi Labklājības departamenta ierosinājumu ieviest maksu gadījumos, ja neatliekamā palīdzība izsaukta nepamatoti, un gadījumos, ja pacientam sniedzama sekundārā neatliekamā palīdzība, kuru varētu sniegt ģimenes ārsts.

“LV” informācija

Lappusi sagatavojusi
Ilze Apine, “LV”,
ilze.apine@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!