• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.07.2004., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90794

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

07.07.2004., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Talsu pilsētas domes paziņojums

Saskaņā ar Talsu pilsētas domes 2004.gada 10.jūnija lēmumu, protokols nr.12, 13.§, ir pieņemts Talsu pilsētas detālplānojums ar kodu 08-1 (zemesgabali Rīgas ielā 10, 12 un 14). Detālplānojuma apbūves noteikumi pieņemti saistošo noteikumu (nr.4) veidā.
Detālplānojums (kods 08-1) pieņemts ar šādām sadaļām:
I. Paskaidrojuma raksts
1. Esošās situācijas apraksts
2. Detālplānojuma izstrādāšanas mērķis un uzdevums
3. Detālplānojuma projekta risinājumi
3.1. Teritorijas izmantošana
3.2. Zemesgabalu robežas
3.3. Apbūve
3.4 Transporta un gājēju kustība
3.5. Inženiertehniskais nodrošinājums
3.6. Nekustamā īpašuma lietošanas tiesību apgrūtinājumi
3.7. Teritorijas labiekārtošana
4. Apbūves noteikumi
4.1. Vispārīgie noteikumi
4.2. Teritoriju plānotā izmantošana (zonējums)
4.3. Teritoriju apbūves un izmantošanas noteikumi
4.4. Atsevišķu zemesgabalu apbūves noteikumi un plānotā izmantošana
II. Grafiskie materiāli M 1:1000
III. Pielikumi - plānošanas process un sabiedriskā apspriešana
Ar detālplānojuma pilnu tekstu var iepazīties Talsu pilsētas domē (administratīvajā ēkā Kareivju ielā 7, 2.stāvā) katru dienu no pulksten 8 līdz 17.

Paziņojums par Krustpils pagasta teritorijas plānojuma sabiedrisko apspriešanu

Krustpils pagasta padome paziņo, ka tiek uzsākta Krustpils pagasta padomes teritorijas plānojuma sabiedriskā apspriešana (Krustpils pagasta padomes 2004.gada 19.jūnija sēdes lēmums, protokols nr.8).
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš - 4 nedēļas no paziņojuma

publicēšanas. Pašvaldības teritorijas plānojuma, attīstības programmas un citu te itorijas plānojuma izstrādei nepieciešamo materiālu izstādīšanas vieta - Krustpils pagasta padome. Interesentiem lūdzam iesniegt rakstiskus priekšlikumus minētajā laika posmā Krustpils pagasta padomē darbdienās no pulksten 9 līdz 12 vai nosūtīt pa pastu, adrese: Jēkabpils rajons, Krustpils pagasts, “Spunģēni”, LV-5204.
Par teritorijas plānojumu atbildīgā persona - Ilze Fedotova, tālr. 5230262, fakss 5235047.

Paziņojums par detālplānojuma sabiedrisko apspriešanu

Saskaņā ar Salaspils pilsētas domes 2003.gada 29.oktobra lēmumu nr.23 (24.§) tiek uzsākta izstrādātā detālplānojuma sabiedriskā apspriešana nekustamajam īpašumam “Baložnieki”, kadastra nr.8031-016-0124. Plānojamai teritorijai nekustamā īpašuma “Baložnieki” robežās galvenais izmantošanas veids ir paredzēts vienģimeņu, divģimeņu dzīvojamo māju apbūvei. Detālplānojuma izstrāde ir uzsākta ar nolūku pamatot savrupmāju, mazstāvu un ar to saistītās infrastruktūras apbūves izvietošanu nekustamā īpašuma “Baložnieki” teritorijā un izstrādāt grozījumus Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju attīstības plānā. Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju būvvaldē var iepazīties ar detālplānojumu un tā izstrādes noteikumiem.
No 2004.gada 12.jūlija līdz 30.augustam detālplānojums tiek izstādīts stendā Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju domes telpās Salaspilī, Līvzemes ielā 8, katru darba dienu no plkst. 9 līdz 17. Priekšlikumus par detālplānojumu var izteikt Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju būvvaldē Salaspilī, Līvzemes ielā, Rīgas rajonā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9 līdz 17.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikums jānosūta Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju domei Rīgas rajonā, Salaspilī, Līvzemes ielā 8, LV-2169, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgas dzīvesvietas adresi, juridiskam personām -nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Paziņojums par Mārupes pagasta saimniecības “Vīndedži 4” detālo plānojumu

Saskaņā ar likuma “Par pašvaldībām” 14. un 15.pantu, LR MK 05.12.2000. noteikumiem nr.423 “Noteikumi par teritoriju plānojumiem”, Mārupes pagasta saistošajiem noteikumiem nr.26, protokols nr.8, 8.punkts, Mārupes pagasta saimniecības “Vīndedži 4” detālā plānojuma 1.redakcija apstiprināta kā galīgā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!