• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.2004., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90553

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

01.07.2004., Nr. 103

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Vidrižu pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu

Vidrižu pagasta padome paziņo par Vidrižu pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu (2004.gada 22.jūnija sēdes lēmums, protokols nr. 6). Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma 1.redakcijas materiāliem un sniegt rakstiskus priekšlikumus no š.g. 1.jūlija līdz 16.augustam darba dienās no pulksten 9 līdz 15 Vidrižu pagasta padomē (“Liepas”, Vidrižu pagasts, Limbažu rajons, LV-4013). Apmeklētāju pieņemšanas laiks ceturtdienās no pulksten 9 līdz 15.
Plānojuma apspriešanas sapulce paredzēta 2004.gada 10. augustā pulksten 18 Vidrižu pamatskolā.

Paziņojums par Nīcas pagasta teritorijas plānojuma
1.redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Nīcas pagasta padome paziņo, ka no š.g. 28.jūnija līdz 22.augustam tiek izsludināts pašvaldības teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrais posms.
Ar plānojuma 1.redakcijas materiāliem varēs iepazīties un rakstiskus priekšlikumus iesniegt minētajā laika posmā Nīcas pagasta padomē, Bārtas ielā 6, Nīcā, Liepājas rajonā, LV-3473, darba dienās no pulksten 9 līdz 15.

Lai saņemtu rakstisku atbildi, iesniegumā jānorāda iesniedzēja vārds, uzvārds (uzņēmuma nosaukums) un adrese.
Informācija par plānojuma apspriešanas sanāksmi un izskatīšanas sēdes vietu un laiku tiks publicēta laikrakstā “Kurzemes Vārds” un Nīcas pagasta informatīvajā izdevumā “Nīcas Vēstis”.

Paziņojums par Rīgas rajona Babītes pagasta nekustamā īpašuma “Jaunburtnieki” 1. zemesgabala detālā plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posmu

Paziņojam, ka Rīgas rajona Babītes pagasts izsludina nekustamā īpašuma “Jaunburtnieki” 1. zemesgabala (kad.nr.80480080022) detālā plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posmu no 2004.gada 9.jūlija līdz 20.augustam.
Šajā laikā projekta materiāli interesentiem būs pieejami Būvvaldē, Centra ielā 4, Piņķos, Rīgas rajonā, LV-2107, darba dienās no pulksten 9 līdz 17, kur iesniedzamas arī atsauksmes.
Ja iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, jānorāda vārds, uzvārds, pers. kods un pastāvīgā adrese, bet juridiskām personām - nosaukums, adrese, reģ. numurs.
Turpat, Babītes pagasta Būvvaldē, 2004.gada 16.augustā pulksten 16 notiks detālā plānojuma publiskā apspriešana.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!