• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētājas un Islandes Republikas finanšu ministra tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2004., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90463

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas priekšsēdētājas un Somijas Republikas vēstnieces tikšanos

Vēl šajā numurā

29.06.2004., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētājas un Islandes Republikas finanšu ministra tikšanos

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre 22.jūnijā, tikās ar Islandes Republikas finanšu ministru Geiru Hārdi.
Saeimas priekšsēdētāja un Islandes finanšu ministrs pārrunāja nesen Brazīlijā notikušās ANO tirdzniecības un attīstības konferences rezultātus. Tās ietvaros I.Ūdre un G.Hārde uzstājās ar ievaduzrunām un vadīja debates divās no trim galvenajām diskusijām.
Islandes finanšu ministrs arī pastāstīja par Igaunijā notikušā Baltijas jūras valstu padomes sammita norisi, kā arī interesējās par aktualitātēm Latvijas politiskajā dzīvē un likumdošanas procesu Saeimā.
Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre pastāstīja, ka pašlaik parlamenta darbā ir pārtraukums – sesiju starplaiks līdz septembrim, tomēr nav izslēgts, ka nepieciešamības gadījumā deputāti varētu pulcēties uz ārkārtas sesiju, piemēram, lai apstiprinātu mandātus tiem deputātiem, kuri stāsies Eiropas Parlamentā ievēlēto pārstāvju vietā.
Islandes finanšu ministrs vēlējās noskaidrot, kā biežās valdības maiņas Latvijā ietekmē valsts attīstību. Atzīstot faktu, ka vidējais darbības laiks valdībai ir apmēram gads un ka tās vienmēr bijušas koalīcijas valdības, I.Ūdre akcentēja, ka šajā laikā palikuši nemainīgi sākotnēji izvirzītie un tagad sasniegtie mūsu valsts stratēģiskie mērķi – integrācija Eiropas Savienībā un NATO. “Tagad mēs esam jaunu izaicinājumu priekšā, jo iepriekš izvirzītās prioritātes ir īstenotas, tāpēc tagad jādefinē jauni uzdevumi,” teica Saeimas priekšsēdētāja.

Latvija daudz paveikusi šajā laikā, lai gan mūsu demokrātijas pieredzes laiks ir īss. “Sava valsts – tā nav tikai brīvība, tā ir arī liela atbildība”, norādīja I.Ūdre.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!