• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Līgo vakarā Ogres estrādē 2004.gada 23.jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2004., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90381

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nacionālā teātra restaurētās ēkas atklāšanā 2004.gada 21.jūnijā

Vēl šajā numurā

28.06.2004., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Līgo vakarā Ogres estrādē 2004.gada 23.jūnijā

Es redzu, ka jūs esat pulcējušies kuplā skaitā un svinat Jāņus, kā latviešiem pienākas. Man prieks jūs redzēt visus šeit kopā – jaunus un vecus, lielus un mazus, tievus un resnus.
Īsa īsa Jāņu nakts/Par visām naksniņām:/Vienu pusi saule riet,/Otru pusi gaisma aust.
Šo īso nakti ir jauki pavadīt kopā. Es dzirdu, ka jums te ir ļoti jauki gājis, ka esat skaisti sadziedājušies, un vakars vēl nav garām, daudz kas mums vēl ir priekšā.
Es vēlētos izmantot šo izdevību, lai izteiktu mūsu apbrīnu un pateicību mūsu futbola komandai. Šobrīd pēdējās ziņas ir, ka viņi zaudē Nīderlandei, bet viņi turas braši. Viņi ir turējušies ļoti cienīgi visās aizgājušās spēlēs, viņi ir nonākuši tur, kur neviens negaidīja, ka viņi nonāks. Mēs esam par saviem futbolistiem lepni, un šovakar visi sakām viņiem paldies!
Es novēlu katram no jums savās dzīves gaitās turēties, cīnīties, būt brašiem, staltiem, lepniem uz sevi, lepniem uz savu Latviju. Sportisti ir nesuši mūsu vārdu pasaulē, nesiet jūs katrs savu lepnumu, savu godu sev, savai dzimtai un savai tēvijai.
Priecīgus Jāņus! Daudz laimes vārda dienā visām Līgām un visiem Jāņiem, un lai jums skaists Jāņu vakars un Jāņu nakts! Daudz laimes!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!