• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zāļu tirgū Doma laukumā 2004.gada 22.jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2004., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90380

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.06.2004., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zāļu tirgū Doma laukumā 2004.gada 22.jūnijā

Sveicināti, Jāņa bērni, šeit, Doma laukumā, un visā Latvijā!
Saulīte mums ir parādījusies pēc pēdējām nedēļām un mēnešiem, kad nebija mūs pārāk aplaimojusi. Ņemsim to par zīmi, ka mēs sākam skaistu, saulainu, siltu vasaru un ka virzāmies uz priekšu, arī pretī savai saulainai un veiksmīgai attīstībai.
Latvieši no seniem laikiem ir bijuši ļoti strādīga tauta, un mūsu klimata apstākļos tas citādi nemaz nevar būt. Ja nebūtu bijuši tik strādīgi, nebūtu spējuši izdzīvot. Tas mums ir mantojums, kas nāk līdzi no senčiem. Bet līdzi kā mantojums nāk arī māka un spēja svinēt un priecāties, dziedāt un dejot, uzēst sieru un uzdzert alutiņu, bet darīt to ar mēru, pie stūres nesēsties reibumā, būt atbildīgam pret sevi, saviem tuviniekiem un citiem uz ceļa.
Es novēlu visiem Latvijā, lai šie jums būtu īpaši skaisti, līksmi, priecīgi Jāņi. Es novēlu katram iemācīties kādu jaunu četrrindi, kādu jaunu Jāņu dziesmu no mūsu ļoti plašā dziesmu pūra, un es novēlu, lai jāņuguns gaisma nes ne tik vien svētību un ražu mūsu laukiem, bet svētību un auglību visās Latvijas ģimenēs. Priecīgus Jāņus!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!