• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2004., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90337

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

28.06.2004., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Carnikavas pagasta teritorijas plānojuma
1.redakcijas projekta saskaņošanu

Pamatojoties uz 2000.gada 5.decembra Ministru kabineta noteikumiem nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem”, Carnikavas pagasta padome 2004.gada 19.maijā ir pieņēmusi lēmumu nr.352 “Par Carnikavas pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcijas projekta saskaņošanu”.
Carnikavas pagasta padome nodod sabiedriskajai apspriešanai Carnikavas pagasta teritorijas plānojuma 1.redakciju no 2004.gada 29.jūnija līdz 2004.gada 30.augustam. Ar to var iepazīties Carnikavas pagasta Būvvaldē un Carnikavas pagasta elektroniskajā mājas lapā: www.carnikava.lv
Ar paziņojuma publicēšanu tiek uzsākts sabiedriskās apspriešanas otrais posms. Rakstiski ierosinājumi un iebildumi jāiesniedz līdz 2004.gada 30.augustam Carnikavas pagasta padomei Stacijas ielā 5, Carnikavā, Rīgas rajonā, LV-2163. Apmeklētāju pieņemšana notiek darba laikā.
Iesniegumos lūdzam norādīt: fiziskām personām - iesniedzēja vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgo adresi un kontakttālruņa numuru, juridiskajām personām - uzņēmumu nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi un kontakttālruņa numuru. Saskaņā ar 2000.gada 5.decembra Ministru kabineta noteikumiem nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem” 38.4.punktu, Carnikavas pagasta padome neizskatīs ierosinājumus un iebildes, kas nav iesniegti noteiktajā kārtība un termiņos.
Carnikavas pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2004.gada 9.septembrī pulksten 18 Carnikavas pamatskolas aktu zālē Nākotnes ielā 1, Carnikavā, Rīgas rajonā.
Atbildīgā persona par teritorijas plānojuma izstrādi - Carnikavas pagasta padomes izpilddirektors Arnis Plots (tālr.7992242).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!