• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2004., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

28.06.2004., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par ietekmes uz vidi novērtējuma procedūras piemērošanu

LR Vides ministrija (paredzētās darbības ierosinātājs) informē, ka 28.04.2004. Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojs ir pieņēmis lēmumu par ietekmes uz vidi novērtējuma procedūras piemērošanu šādās teritorijās - Aizkraukles rajona Staburaga pagasta “Putāksnis”, Aizkraukles rajona Aiviekstes pagasta “Rājumsala”, Madonas rajona Kalsnavas pagasta “Treikaiņi” un Jēkabpils rajona Mežāres pagasta “Dziļā vāda”, Vidusdaugavas reģiona sadzīves atkritumu apstrādes iekārtas (poligona) izveidei.
Poligonā paredzēts noglabāt atkritumus no Jēkabpils, Aizkraukles, daļēji Madonas un Ogres rajoniem. Poligona plānotā ietilpība ir 1 542 526 kub.m. Aprēķinātais reģionā savākto atkritumu apjoms 20 gadu laikā ir 7 566 445 kub.m. Poligona teritorijā tiks veikta savākto šķiroto atkritumu pāršķirošana un organisko atkritumu kompostēšana. Bīstamie atkritumi poligonā netiks apglabāti. Poligonam nepieciešamā platība ir 19,0 ha.
Informāciju par paredzēto darbību (pieteikums IVN valsts birojam, lēmums par ietekmes uz vidi novērtējuma nepieciešamību, Poligona vietas izvēles ziņojums) var iegūt: Aiviekstes pagasta padomē 1.Maija ielā 10, Aiviekstē, Staburaga pagasta padomē - “Dainās”, Staburagā, Kalsnavas pagasta padomē Vesetas ielā 4, Jaunkalsnavā, un Mežāres pagasta padomē “Druvasniekos” 16a, Mežārē.
Rakstiskus priekšlikumus un pieprasījumu organizēt sākotnējo sabiedrisko apspriešanu lūdzam iesniegt Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojam Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV - 1045, tālrunis 7321173, fakss 7321049, e-pasts: ivn@ivn.gov.lv, mājas lapa: http://www.vidm.gov.lv/ivnvb/, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!