• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.2004., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90175

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

18.06.2004., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par atkārtotu sabiedrisko apspriešanu par dzīvnieku izcelsmes
atkritumproduktu sadedzināšanas iekārtas uzstādīšanu Vaives pagastā

SIA “MARKAT” veic dzīvnieku izcelsmes atkritumproduktu sadedzināšanas iekārtas būvniecības ietekmes uz vidi novērtējumu. Izpētes gaitā paredzēts izvērtēt iespēju izbūvēt iekārtu ar jaudu līdz 16 000 t gadā, kā kurināmo, izmantojot dabasgāzi.
Uzaicinām jūs piedalīties sabiedriskajā apspriešanā - Vaives pagasta Tautas namā (adrese: Vaives pagasts, Kaķu krogs) 2004. gada 5. jūlijā, sākums plkst. 16, kur sniegsim papildu informāciju par sadedzināšanas iekārtas alternatīvo būvniecības vietu Vaives pagasta zemes gabalā “Ķauķi” un paredzamās darbības izmaiņām.
Ar SIA “MARKAT” sagatavoto paredzētās darbības pieteikumu, lēmumu par ietekmes uz vidi novērtējuma nepieciešamību un programmu var iepazīties:
• Vaives pagasta padomē Vaives pagastā Kaķu krogā, tālrunis 4150222;
• Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojā, Rūpniecības ielā 25, Rīgā, LV-1045, tālr. 7321173.
Rakstiski priekšlikumi un ierosinājumi par ietekmes uz vidi novērtējuma programmas izmaiņām un papildinājumiem tiks gaidīti līdz 2004. gada 10. jūlijam (pasta zīmogs) Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojā.

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2004.gada 5.jūlijā pulksten 15 RTU Enerģētikas un elektronikas fakultātē Rīgā, Kronvalda bulvārī 1, aktu zālē, notiks “RTU-P05” Promociju padomes atklātā sēde, kurā promocijas darbu inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai enerģētikas un elektrotehnikas nozarē aizstāvēs INGA ZICMANE par tēmu “HES ūdens režīmu vadīšana un to prognozēšana”.
Recenzenti: Dr.sc.ing., prof. J.Gerhards (RTU, Latvija), Dr.hab.sc.ing., prof. Olev Liik (Tallinas Tehniskā universitāte, Igaunija), Dr.sc.ing. I.Oleiņikova (LZA, Latvija)
Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Rīgā, Ķīpsalas ielā 10.

Paziņojums par pirkuma līguma noslēgšanu

LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME paziņo, ka noslēgts pašvaldības īpašuma objekta - nekustamā īpašuma Liepājā, ZIVJU IELĀ 9, pirkuma līgums. Objekts pārdots SIA “PICA SERVISS”. Privatizācijas pamatnosacījumi: objekts izmantojams atbilstoši privatizācijas projektam un pilsētas Attīstības plānam.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!