• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Speciālista bezmaksas palīdzība. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2004., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90127

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 17. jūnijā

Vēl šajā numurā

17.06.2004., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Speciālista bezmaksas palīdzība

Jau vairāk nekā nedēļu ģimenes ar bērniem var saņemt bezmaksas psihologa konsultācijas Bērnu un ģimenes lietu ministrijas telpās Rīgā. Ministrija aicina izmantot šo iespēju.
Iepriekš notika konsultācijas adoptētājiem, audžuģimenēm, aizbildņiem un bērniem šajās ģimenēs, taču tagad līdztekus tām rasta iespēja palīdzēt visām ģimenēm ar bērniem, kurām radušās kādas ar atvases audzināšanu saistītas problēmas, skaidro īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās preses sekretārs Taivo Trams.
Psihologa konsultācijas notiek divas reizes nedēļā – otrdienās no pulksten 10 līdz 14 un ceturtdienās no pulksten 16 līdz 20. Sīkāku informāciju par konsultācijām Rīgā var saņemt pa tālruni 7 356 497.
Savukārt Kuldīgā, Valmierā, Jelgavā, Rēzeknē tiek organizētas bezmaksas psihologu/psihoterapeitu konsultācijas adoptētājiem, audžuģimenēm, aizbildņiem un bērniem šajās ģimenēs, kā arī semināri ģimenēm, kuras ir adoptējušas bērnu vai vēlas to darīt. Konsultācijas nodrošina Bērnu un ģimenes centrs “Pārgauja.” Par iespēju saņemt konsultācijas minētajās pilsētās, kā arī pieteikties uz semināriem var pie centra “Pārgauja” direktores Sarmītes Zātes pa tālruni 42–21907 vai 6 880 949.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!